7 هزار و 500 تن خرمالو امسال در مازندران برداشت شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری، با اشاره به اینکه متناسب عملکرد خرمالو 15 تن در هکتار است و تا کنون 90 درصد آن از باغات مازندران برداشت شد، از تولید 7 هزار و 500 تنی این محصول امسال در استان خبر داد و گفت: این میزان تولید در مقایسه با برداشت پارسال که 6 هزار تن بوده، 25 درصد رشد داشته است.

شهیدی فر با بیان اینکه 500 هکتار از اراضی باغی مازندران را خرمالو تشکیل می دهد، میزان پراکندگی آن را در استان یکسان اعلام کرد و افزود: ارزش اقتصادی خرمالوی مازندران به 7 میلیارد و 500 میلیون تومان می رسد.

وی با اشاره به اینکه برداشت خرمالو در مازندران از نیمه آبان آغاز می شود و تا پایان همین ماه ادامه دارد، مصرف آن را عمدتا داخلی عنوان و تصریح کرد: بالا بودن ارزش آنتی اکسیدانی، عدم نیاز به سموم شیمیایی و پایین بودن میزان آب مصرفی نیز از جمله مزیت های کاشت خرمالو است.

انتهاي پيام/ش
برچسب ها: برداشت ، مازندران ، امسال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.