امامی در سال 1327 و متعاقب تقلب در انتخابات مجلس شانزدهم، عبدالحسین هژیر وزیر وقت دربار را مورد هدف قرارداد. اقدامی که به ابطال انتخابات انجامید و در پی تجدید آن، چهره‌هایی چون آیت الله کاشانی و دکتر مصدق به مجلس راه یافتند.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،شهید گرانمایه، سید حسین امامی، از پایه گذاران جمعیت فدائیان اسلام و یاران و حواریون شجاع و غیور آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی در دوران نهضت ملی ایران به شمار می‌رود. برای اولین بار، نام امامی آنگاه بر زبان‌ها افتاد که وی به فتوای مراجع وقت تقلید احمد کسروی تبریزی را مضروب ساخت و به زندان افتاد. او چندی بعد با درخواست قاطع علما و قاطبه جامعه مذهبی ایران و عراق آزاد شد و مورد استقبال گرم آنان قرار گرفت.
امامی در سال 1327 و متعاقب تقلب در انتخابات مجلس شانزدهم، عبدالحسین هژیر وزیر وقت دربار را مورد هدف قرارداد. اقدامی که به ابطال انتخابات انجامید و در پی تجدید آن، چهره‌هایی چون آیت الله کاشانی و دکتر مصدق به مجلس راه یافتند. شاه بلافاصله پس از میان برداشته شدن هژیر، دستور اعدام امامی را صادر کرد و نهایتا در سحرگاه 19آبان ماه 1327 در میدان توپخانه تهران به دار آویخته شد. در تمامی دوران نهضت ملی ایران و از سوی عمده جریانات سیاسی جامعه، نام امامی با احترام و به عنوان یکی از پیشکسوتان و جانبازان استقلال ایران برده می‌شد.
شهید سید حسین امامی در عنفوان جوانی

      
شهید سید حسین امامی در کنار شهید سید مجتبی نواب صفوی

    
شهید سید حسین امامی در کنار پدر و برادرش سیدعلی امامی

    

شهید سید حسین امامی در کنارآیت الله سید ابوالقاسم کاشانی

    
مزار شهید سید حسین امامی در گورستان ابن بابویه تهران     
برچسب ها: وبگردی ، شهید ، امامی ، اعدام ، شاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.