رئیس سازمان صدا و سیما گفت: رسانه ملی برای اجرای مأموریت گسترده خود نیازمند چابک‌سازی، ساختار کارآمد، نیروی انسانی کارآمد و اصلاح روش کار و گردش کار است.

به گزارش گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران، آیین تودیع و معارفه مهندس"سید عزت‌الله ضرغامی" رئیس سابق و دکتر"محمدسرافراز" رئیس جدید رسانه ملی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین"محمدی گلپایگانی" رئیس دفتر مقام معظم رهبری صبح امروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد.



دکتر سرافراز حکم خود را دریافت کرد


رئیس دفتر مقام معظم رهبری در مراسم تکریم و معارفه رؤسای سابق و جدید سازمان صدا و سیما، حکم انتصاب رئیس رسانه ملی را قرائت کرد.

سپس دکتر محمد سرافراز در این مراسم حکم انتصاب خود را از آیت‌الله محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری دریافت کرد.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری در این مراسم گفت: از زحمات این سازمان عظیم مخصوصاً در این ایام به سبب انعکاس مراسم پرشور عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) قدردانی می‌کنم.

آیت‌الله محمدی گلپایگانی گفت: این مراسم امسال بهتر از هر سال به نحو خوبی منعکس شد و خبرهایی که از گوشه و کنار به ما می‌رسد حاکی از این است که این مراسم چه در داخل و چه در خارج کشور مورد توجه مردم قرار گرفت.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری افزود: از این سازمان و جناب مهندس عزت‌الله ضرغامی تشکر می‌کنم و امیدوارم رییس جدید آقای دکتر سرافراز هم بهتر و بیشتر در این راه کوشا باشد.

در این مراسم علاوه بر چهره های فرهنگی و هنری؛ علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، وزیر بهداشت، معاون اول قوه قضاییه، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و شماری دیگری از مقامات لشکری و کشوری حضور دارند.




رسانه ملی نیازمند ساختار کارآمد و اصلاح روش است


اما دکتر سرافراز رئیس جدید رسانه ملی در این مراسم افزود: امروز مؤلفه‌های قدرت در دنیا تغییر کرده است و دیگر بمب هسته‌ای و فناوری‌های برتر ابزار ابرقدرت‌ها برای تسلط نیست بلکه قدرت ارتباطات و پردازش اطلاعات حرف اول را می زند.

وی گفت: ابرقدرت‌ها و امریکا می‌خواهند با استفاده از این قدرت نرم تسلط تضعیف شده خود را بازگردانند.

دکترسرافراز با بیان اینکه سهم رسانه در اوقات روزانه مردم به طور مرتب افزایش یافته است، افزود: آمار جدیدی در سال 2014 در امریکا نشان می دهد امریکایی‌ها 11 ساعت در شبانه روز از انواع رسانه مانند رادیو، تلویزیون، تلفن همراه هوشمند و اینترنت استفاده می کنند یعنی دو سوم وقت غیر از خواب.

وی اضافه کرد: قدرت پردازش اطلاعات در دنیا به صورت متمرکز و جهانی انجام می‌شود و دارد حاکمیت ملی دولت‌ها را مخدوش می کند.

رئیس صدا و سیما گفت: هدف از این کار ابتدا این است که افکار تک تک آدم‌ها و عقاید و احساسات آنها را بشناسند و  کشف کنند و بتوانند در آن تغییر ایجاد و آن را تسخیر کنند و در واقع به جای اینکه با بمب مردم کشورها را نابود کنند افکار آنها را تسخیر می‌کنند.

دکتر سرافراز افزود: وظیفه ما این است که نخبگان جمع شوند و فکر کنند و این پدیده را بشناسند و متخصصان رسانه و استادان ارتباطات با ایجاد اتاق فکر راه برون‌رفت از این موضوع را پیدا کنند.

وی گفت: اگر این کار نشود ما در رسانه ملی و بقیه رسانه‌ها در انفعال خواهیم بود.

دکتر سرافراز با تأکید بر اینکه باید وزن و جایگاه رسانه ملی در سبد رسانه‌ای مردم در کشور افزایش یابد، افزود: صدا و سیما به صورت متمرکز در سطح جهان با مأموریتی ملی و استانی در داخل کشور و مأموریتی جهانی و منطقه‌ای است که باید رسانه‌ای اسلامی با رسالتی جهانی شود.

وی گفت: حمایت از تولیدات برون‌سپاری شود، رسانه به صورت گسترده تعاملی شود و توسعه کمی و کیفی لازم است که سهم ما بیشتر قسمت کیفی آن است.

کنداکتور برنامه‌ها باید در اختیار مخاطبان باشد

رئیس رسانه ملی گفت: امروزه کنداکتور یا جدول پخش برنامه‌های صدا و سیما باید در اختیار مخاطبان و کاربران باشد

.
سرافراز افزود: دیگر این گونه نیست که ما تعیین کنیم چه برنامه ای را چه کسانی و در چه ساعتی ببینند، بلکه باید شرایطی فراهم شود که مخاطبان برنامه ها را در ساعاتی که خودشان می خواهند ببینند.

وی همچنین با اشاره به تحولات منطقه ای گفت: امریکا در منطقه عراق و افغانستان را اشغال نظامی کرد و با تدبیری که در جمهوری اسلامی ایران اندیشیده شد به‌ویژه با تدابیر رهبری معظم انقلاب اسلامی این تهاجم و اشغال نظامی شکست خورد.

سرافراز افزود: ترفند آنان در مقابل این قضیه در داخل کشور فتنه 88 بود که با هدف سرنگونی حکومت مبتنی بر آراء مردم شکل گرفت.
وی گفت: ‌در مقابل این رویداد، بیداری اسلامی در منطقه ایجاد شد و حکومت‌های استبدادی و وابسته به امریکا تا حدی یکی پس از دیگری سرنگون شدند.

سرافراز افزود‌: ترفند دشمن در مقابله با این تحول این بود که کشورهای آزاد شده را درگیر جنگ داخلی و مذهبی کنند که هنوز هم ادامه دارد اما نکته حایز اهمیت این است که مقاومت و بیداری جدیدی در مقابله با این ترفند شکل گرفته و جنگ های داخلی در منطقه در حال تبدیل به جنگ علیه تروریسم است.

رئیس سازمان صدا و سیما ادامه داد:‌ جریان سالم اهل سنت در دنیا با جریان تکفیری و گروه‌های تروریستی به مقابله برخاسته‌اند که این بسیار مهم است.

وی گفت: همچنین بیداری علیه استبداد داخلی تبدیل به بیداری علیه استعمار و استکبار جهانی شده است که این بسیار اهمیت دارد.

سرافراز افزود: بنابراین رویدادهای مهم و سرنوشت سازی در این عرصه در حال رخ دادن است که باید هوشیار باشیم و جایگاه خود را دریابیم.

ضرغامی: کتاب «‌راوی صادق»عملکرد رسانه ملی ‌ است


رئیس سابق سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: نگاه ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری در حوزه های مختلف و پایه ای سازمان باید مورد توجه قرار گیرد.

‌عزت الله ضرغامی عضو شورای انقلاب فرهنگی در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان صدا و سیما با قدردانی از حضور شخصیت های سیاسی، علمی، فرهنگی و مقامات لشکری کشوری افزود‌: قرار بود امروز افق رسانه چهلم شود اما اقتضای جلسه این نیست و حتما کتاب «‌راوی صادق» را که اخیرا چاپ شده و در واقع عملکرد خود شما (رسانه ملی)‌ است،مطالعه کنید.

وی ادامه داد: این کتاب، بیان عملکرد نیست بلکه آموزشی و یک کتاب سازمانی است و آن محورهای 222 گانه ای که در آن در همه حوزه ها وجود دارد، باید همیشه پیش روی عزیزان کارشناسان و مدیران باشد تا به ابعاد کار رسانه ملی پی ببرند، ابعاد کار ما خیلی وسیع است و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند این سازمان یک سازمان پیچیده، هنری، فنی و سیاسی است که خیلی ها با ابعاد این سازمان آشنایی ندارند.

ضرغامی گفت: این کتاب و دستاوردهایی که در آن است، بهترین کتاب ‌آموزشی برای همکاران ماست.

وی افزود: همایش های افق رسانه در این سالها بحث های بسیار مهمی با توجه به نگاه رهبری معظم تدوین و تنظیم شده است و این بحث ها نباید فراموش شود.

مهندس ضرغامی تاکید کرد: برخی گفتند صدا و سيما نياز به يك جراحی بزرگ دارد و البته اين تعبير با هنر سازگار نيست اما اگر قرار است جراحی باشد این صداوسیما است که جریان های منحط منحرف را که اگر با دارو خوب نشوند باید جراحی کند و این کار ماست.

ضرغامی ادامه داد:‌ تلاش خواهیم کرد با همکاری دوستان در صدا و سیما مطالب مربوط به افق رسانه را به صورت طرح درس و محتوای بسیاری از حوزه هایی که اکنون در دانشگاه صدا وسیما ارائه و تدریس می شود ورود پیدا کنیم و در کنار نگاه کلاسیک به بحث های مربوط به ارتباطات و رسانه این بحث های مبانی و نگاه مقام معظم رهبری در حوزه های مختلف به ویژه در حوزه های پایه ای سازمان مورد توجه قرار گیرد.


کار در صدا و سیما بسیار پیچیده است

"علی لاریجانی" در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان صدا و سیما افزود: در عصری هستیم که شرایط ارتباطاتی کاملاً تغییر کرده است و صدا و سیما مأموریت سنگینی دارد و باید به این شرایط توجه بیشتری کند.

رئیس مجلس گفت: اگر بخواهیم سبک زندگی در کشور سبک توحیدی باشد باید همه هدایت‌ها به سوی او باشد و برنامه‌های مختلف صدا و سیما باید توجهی به ذکر داشته باشد.

وی افزود: توجه به سوی او باید با حکمت انجام شود یعنی سخن باید عقلانی باشد و این تصور که چون نظام ما اسلامی است پس باید افعال ما مقبول باشد درست نیست.

رئیس مجلس گفت: هر چه سخن مستحکم تر باشد نفوذش بیشتر است.

وی با اشاره به نقش صدا و سیما در توسعه کشور افزود: در حال حاضر شرایط اقتصادی کشور شرایط خوبی نیست و باید با تعامل با مردم به آنان بگوییم که چاره ای جز کاهش بودجه جاری کشور نداریم.

لاریجانی گفت: باید بگوییم که با استخدام زیاد در بخش‌های اجرایی و افزایش بودجه دستگاه‌ها نمی‌توان به اقتصاد رونق داد.

رئیس مجلس افزود: شرایط کشور از نظر منطقه‌ای امن و در سطح بین‌المللی سنجیده است پس باید برای بهبود وضع اقتصادی به کارآفرینی و رونق تولید توجه بیشتری کنیم و این فهم مشترک را می‌توان به وسیله رسانه ملی ایجاد کرد.

وی اضافه کرد: در حوزه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران مشی عاقلانه‌ای دارد اما می‌بینیم که طرف‌های غربی در عرصه تبلیغاتی گاه حرف‌هایی می‌زنند که با حرف‌هایشان در مذاکرات متفاوت است ممکن است آقای اوباما حرف‌های قلدرمآبانه‌ای بگوید که نباید باور کرد.

رئیس مجلس برخورد دوگانه قدرت‌های استکباری با موضوع تروریسم را یادآور شد و گفت: در منطقه، این ایران بود که در سوریه و عراق مقابل تروریست‌ها ایستاد اما آنان به دنبال ائتلاف بودند.

لاریجانی عقل، دین، ادب، حیا و خوش‌خلقی را لازمه پیشرفت هر فرد و اجتماعی دانست و افزود: اگر یک جامعه دچار قبض روحی باشد نمی تواند در هیچ حوزه‌ای تحرک داشته باشد.

رئیس مجلس گفت: دوستان در رادیو و تلویزیون از یک هنرمندی برخوردارند که می‌توانند نشاط و تحرک را در جامعه روز افزون کنند.





سرافراز و ضرغامی را دو فرد توانا می‌دانم


رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به مدیران و کارکنان سازمان صدا و سیما گفت: روشن کردن پایه‌های عقلانی تصمیم‌گیری در کشور بسیار مهم است و شما می‌توانید این کار را انجام دهید.

لاریجانی افزود: آقای سرافراز از جهات مختلف توانمندی اداره این سازمان را دارد و ایشان دقیق‌النظر است.

وی اضافه کرد: آقای سرافراز تجربه طولانی در رادیو و تلویزیون دارد و بنده افتخار داشتم در خدمت آقای سرافراز و آقای ضرغامی باشم و هر دو را افرادی توانا می‌دانم.

وی به مزاح گفت: اگر چه گاهی بیان آقای سرافراز سرد است اما خصوصیت اصلی وی دقت نظر بالای اوست.

لاریجانی افزود: آقای سرافراز می‌تواند تعامل خوبی با بخش‌های مختلف برقرار کند و دید راهبردی خوبی به مسائل سیاسی دارد و این مهم ویژگی خوبی برای رئیس رسانه ملی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: البته درک و فهم وی هم از مسائل فرهنگی عمیق است.

وی افزود: وجوه مختلفی در آقای سرافراز جمع است و ایشان تدبیر لازم را برای اداره سازمان دارند و باید از مقام معظم رهبری تقدیر کنیم که از خانواده رسانه کسی را به عنوان رئیس انتخاب کرده‌اند.

لاریجانی ابراز امیدواری کرد آقای سرافراز با سابقه طولانی که دارد بتواند حرکت آینده را با تحول رقم بزند.

مهندس ضرغامی خود را وقف کرد

در ادامه این مراسم "حسن خجسته" از معاونان رسانه ملی در مراسم تکریم و معارفه روسای سابق و جدید سازمان صدا و سیما به نمایندگی از مدیران و کارکنان این سازمان گفت: ضرغامی خود را وقف این سازمان کرده بود.

 معاون برنامه ریزی سازمان صدا و سیما با اشاره به تاریخچه و فعالیت‌های سازمان صدا و سیما افزود: ما چند مرحله در صدا و سیما داشته‌ایم. مرحله اول دوران ریاست محمد هاشمی بود که در آن تلاش شد صدا و سیما با خاستگاه انقلاب تطبیق پیدا کند و مشکل اصلی آنجا بود که ما امکان بازتولید کمی به خصوص در عرصه سینما داشتیم.

وی اضافه کرد: در دوره دوم، زمان ریاست آقای علی لاریجانی دو حادثه مهم روی داد که هم جنگ تمام شده و هم دوران بعد از رحلت امام(ره) بود در این دوران مقام معظم رهبری و دیگر مسئولان سعی کردند ایده و چارچوب انقلاب را نشان دهند تا خدای نکرده منحرف نشود.

خجسته گفت: در دوران آقای لاریجانی تهاجمات شدیدی علیه ایده و روایت انقلاب روی داد که با کار شجاعانه با آنها مقابله شد.

وی در ادامه به اتفاقات و ویژگی‌های رسانه ای در دوران ریاست آقای مهندس ضرغامی اشاره و اضافه کرد: گسترش شبکه‌های ماهواره ای از حوزه سیاسی به حوزه های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی و حتی ورود این شبکه‌های معاند به حوزه‌های تقابل شیعه و سنی و بحث قومیت‌ها و گسترش چشمگیر فضای مجازی و باز شدن این فضا به دنیاهای جدید از جمله این ویژگی‌ها بود.

خجسته ادامه داد: ‌دیگر ویژگی مهم دوران آقای ضرغامی گسترش چشمگیر فیلم‌های ضد ایرانی و ضد اسلامی بود در این دوره جنگ ایده و روایت‌ها به اوج رسید و تلاش شد این جنگ در قالب اسلام هراسی و ایران هراسی مطرح شود.

وی افزود: آقای ضرغامی در این شرایط با هنر و معرفتی که به شهید مطهری داشت جامعه هنری را جمع و از ظرفیت های آنها استفاده کرد و توانست با این هجمه مقابله کند.

وی گفت: ببنید روایت مردم در سه سال پیش از سوریه چه بود و حالا چه هست؟ این حاصل بازتولید سازمان صدا و سیماست یا این که جوانان ما با وجود فاصله زمانی زیادی که با جنگ تحمیلی وجود دارد چه برداشت خوبی از آن دوران دارند.

وی با بیان این که در این سال‌ها مهندس ضرغامی وارد کارزار سنگین شد، گفت: همچنین در این مدت به وی و سازمان صدا و سیما هجوم فراوانی شد تا سازمان را از نفس بیاندازند.

وی افزود: ‌ضرغامی خود را وقف کرد و اگر مقام معظم رهبری تعابیر بلندی درباره وی به کار بردند شایستگی آن را دارد.

خجسته در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی‌های دکتر سرافراز اشاره کرد و گفت: دکتر سرافراز پیشانی سازمان در حوزه بین‌الملل است و با راه اندازی شبکه‌های «آی فیلم» و «العالم» نقش موثری در تحولات منطقه ایفا کرد.

خجسته گفت:‌ دکتر سرافراز توانسته است در این سال‌ها با وجود جریان قدرتمند رسانه‌ای جهان و قدرت آنها در حوزه بین الملل تاثیر فراوانی بگذارد.

توجه به رسانه ملی از دستاوردهای مدیریت ضرغامی

حجت‌الاسلام والمسلمین "سید ابراهیم رئیسی" در مراسم معارفه رئیس جدید رسانه ملی افزود: شاید نام این جلسه آغاز دوره‌ای از مدیریت و تکریم تلاش‌های سیدعزت‌الله ضرغامی است که من به سهم خود از طرف شورای نظارت بر صدا و سیما از زحمات و تلاش‌های مخلصانه وی قدردانی می‌کنم.

رئیس شورای نظارت بر صدا و سیما گفت: آقای دکتر سرافراز با روحیه نشاط، امیدواری، صلابت، سلامت و تدبیر و با بهره‌مندی از مدیران بسیار عالی سکانداری این سازمان را بر عهده گرفته است

وی با قدردانی از همکاری مهندس ضرغامی با شورای نظارت گفت: دیدگاه‌های ایشان برای اعضای شورا اطمینان‌بخش بود و نظرهای شورا را پیگیری می کرد.

حجت‌الاسلام رئیسی ظرفیت داشتن مهندس ضرغامی را از ابعاد شخصیتی قابل توجه دانست و افزود: بسیار مهم است که انسان در مقابل هجمه‌ها چه در داخل و چه در فضای بیرونی بتواند با ظرفیت، مستقل، مستقر، مقاوم و متکی بر اصول و مبانی باشد و کار را در همه ابعادش ادامه دهد.

وی همچنین کاهش توجه به رسانه‌ها و ماهواره‌ها و توجه به رسانه ملی را از دستاوردهای قابل توجه دوره مدیریت آقای ضرغامی دانست.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: درصد آمار در این باره متفاوت است اما کمتر از 10 درصد گفته نشده است که توجه به کار فنی و دیجیتالی و تنوعی که در تعداد شبکه‌ها در رسانه ملی ایجاد شد موجب کاهش توجه به ماهواره‌ها شد و صدا و سیما مرجع کسب اخبار و اطلاعات صحیح بود.

وی حرکت در جهت امیدبخشی و نشاط و بصیرت آفرینی در دوره‌های مختلف به ویژه در فتنه 88 را از دیگر ویژگی‌های قابل توجه دوره مدیریتی آقای ضرغامی برشمرد.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: نقش رسانه ملی در شکل گیری روز بصیرت و جریان بصیرت آفرینی در ملت بسیار حایز توجه بود، گرچه در رأس نظام، مقتدای بصیرت آفرین حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را داریم اما این نقش رسانه ملی در بصیرت‌ آفرینی در مقابل هجوم تبلیغاتی دشمن مثال‌زدنی بود.

رئیس شورای نظارت بر صدا و سیما نکات و محورهای مطرح درباره آقای ضرغامی در حکم جامع مقام معظم رهبری را نشان های افتخاری برای وی دانست و ابراز امیدواری کرد که این نشان‌ها را پاس بدارد و این حرکت‌ها را در سنگرهای دیگر ادامه دهد.

وی همچنین با اشاره به بیش از دو دهه آشنایی‌اش با شخصیت، کار و تلاش‌های آقای سرافراز افزود: این انتصاب مقام معظم رهبری با مقبولیت جدی در مجموعه رسانه ملی مواجه شد.

حجت‌الاسلام رئیسی اضافه کرد:‌ انتصابات بسیاری در کشور و بخش‌های مختلف می‌شود اما این انتصاب با مقبولیت مواجه شد و همه معتقدند که این جایگاه برای آقای سرافراز زیبنده است و رهبر معظم انقلاب انتصاب بسیار بجایی فرمودند که بنده هم به عنوان طلبه از محضر ایشان قدردانی می‌کنم.

وی گفت: بدون تردید آنچه در زمان آقایان لاریجانی و ضرغامی به ویژه در جهت افزایش کمی و کیفی حوزه نفوذ رسانه ملی انجام شد در دوره آقای سرافراز ادامه یابد به ویژه با توجه به تهاجمی که به ما و ارزش‌های نظام وجود دارد.

حجت‌الاسلام رئیسی، نظام جمهوری اسلامی را  نظامی مبتنی بر فقه دانست و افزود: این نظام اعم از فقه اکبر شامل عقاید و باورهای دینی، فقه اوسط شامل اخلاق فاضله و کریمه و فقه  اصغر شامل احکام و بایدها و نبایدهاست که رسانه ملی حوزه تبیین هر سه حوزه است.

وی گفت: صدا و سیما در حوزه باورها، اخلاق کریمه و احکام و بایدها و نبایدها که جلوه‌های آن در سیاست‌های مصوب است در حوزه‌های خانواده، جمعیت، مسائل اجتماعی و اقتصادی مسئولیت دارد و باید مردم و مسئولان را برای اجرای این سیاست‌های مصوب بسیج کند.

رئیس شورای نظارت بر صدا و سیما افزود: رسانه ملی در مقابله با هجمه‌های دشمن و صیانت از مردم و افکارشان در برابر افکار سکولار، لیبرال، تحجر و عرفان‌های کاذب مسئولیت دارد و صیانت از افکار و اندیشه‌های مردم بر عهده این سازمان است.

رئیسی مقابله با ترفند دشمن برای ناکارآمد شدن نظام و دستگاه‌های آن و تلاش برای افزایش اعتماد عمومی به نظام را از دیگر وظایف رسانه ملی دانست و گفت: مشاهده کرده‌ایم که وقتی این رسانه به میدان می‌آید چقدر می‌تواند مؤثر جلوه کند.

وی افزود: بسیار مهم است که رسانه ملی القائات دشمن را برای ناکارآمد شدن نظام خنثی می‌کند گرچه اکنون بحران ناکارآمدی نداریم و بیشتر در دهه دوم انقلاب با این مسئله مواجه بودیم اما امروز هم می بینیم که چگونه بر سر یک مسئله بسیار کوچک چگونه فضای رسانه ای بسیار حجیمی ایجاد می‌کنند تا مسائل را از مسیرش منحرف کنند.

حجت‌الاسلام رئیسی حضور مؤثر رسانه ملی در فضای مجازی را از دیگر وظایف بسیار مهم رسانه ملی دانست و ابراز امیدواری کرد که تعدیل‌ها، کارآمدسازی و چابک سازی نیروی انسانی در این رسانه همچنان مد نظر قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به تأکیدات و عنایات مقام معظم رهبری به این مسئله ابراز امیدواری کرد با روحیه نشاط، امیدواری، صلابت، سلامت، مدیریت و تدبیر آقای سرافراز به عنوان سکاندار سازمان عظیم صدا و سیما با بهره مندی از مدیران بسیار عالی این هدف محقق شود.

حجت‌الاسلام رئیسی با اشاره به واژگانی که رهبر معظم انقلاب درباره آقای ضرغامی در حکم بیان فرمودند، افزود:  بدون تردید در شکل‌دهی چنین جایگاهی که رهبر معظم انقلاب راضی باشند تک تک اعضا و اجزاء سازمان اعم از بخش برون سازمانی و چه مجموعه داخلی نقش داشتند که من از همه قدردانی می‌کنم.

برای دیدن فیلم و تصاویر اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ابراهيم زاده
۱۳:۵۱ ۲۱ آبان ۱۳۹۳
صدشكر كه اين آمد وصدحيف كه آن رفت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۲ ۲۰ آبان ۱۳۹۳
ضمن سپاسگزاری از تلاش های آقای مهندس ضرغامی، در این برهه نیاز کشور دگرگونی واقعی در حوزه تولیدات صدا و سیما احساس می شود و این گونه پخش برنامه های صداو سیما واقعا پر کننده و بر طرف کننده نیازهای اجتماعی،فرهنگی،سیاسی،فراغت و...کشور و مردم نیست و روی آوردن به ماهواره ها بر این اساس است و متاسفانه پخش اخبار از صدا و سیما نیز بصورت جامع نیست و پوشش دهنده اشتیاق مردم نیست
Iran (Islamic Republic of)
رزمنده
۱۷:۰۴ ۲۰ آبان ۱۳۹۳
صدشكر كه اين آمد وصدحيف كه آن رفت
آخرین اخبار