به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه "الثوره"؛ آنکه اقدامات گروه های تروریستی در برهه اخیر را دنبال می کند، با دو موضوع اساسی روبه است: اول، افزایش نسبت رقابت در میان آنها که این مسئله، موجب اختلاف و فرسایش آن ها گردیده است، و دوم، پناه بردن این گروههای تروریستی به هیاهوی تبلیغاتی و جنگ روانی، در مقابل شکستهایی که از جانب نیروهای امنیتی متحمل می شوند و این مسئله یادآور همان روزهای اول آغاز تجاوزات بود که این گروههای تروریستی، بر جنگ تبلیغاتی، شایعه پراکنی و ادعای پیروزی های خیالی تمرکز داشتند.
یا این وجود، سوالاتی پیرامون دلایلی که این دشمن تروریستی را پس از آنکه امیدوار بود با پیروزی های سریع و براندازی محور مقاومت، دولت خود در سوریه و رژیمی که همسو با رژیم صهیونیستی و نظام جهانی تک قطبی که آمریکا به دنبال آن است را برپا کند، واداشته تا بدین گونه شیوه ها روی اورد، مطرح می گردد؛ مهم ترین سوال آن است که این حرکت تا کجا ادامه خواهد داشت؟
پاسخ این سوالات، از میدان های نبرد شروع می شود و قاعده اصلی این است که "در میدان می کاریم و بر روی میز مذاکرات، درو می کنیم"؛ در سوریه، ارتش این کشور، توان بالای نظامی خود و پایبندی به تصمیم خود، مبنی بر بازگرداندن ثبات و امنیت به تمامی نقاط کشور را به اثبات رساند؛ تصمیمی که آن را براساس برنامه ی نظامی محکم و بر اساس اولویت های موجود، اجرا کرده است.
از این رو، به اقتضای همین استراتژی که از تابستان سال 2013 بر آن تکیه شده است، ارتش ملی سوریه و نیروهای پشتیبانی توانسته اند مناطق مهمی را از وجود تروریست ها پاکسازی کنند و از ورود آنان به مناطق جدید جلوگیری نمایند؛ آنچه طی این مدت در این راستا صورت گرفته به شکل اساسی در ذیل تبیین می گردد:
1. القلمون؛ جایی که تروریست ها سعی دارند مرکز یا پایگاهی در بخش یا روستایی در این مطقه که از آن بیرون رانده شده اند را دوباره باز یابند، ولی تمام تلاش هایشان به شکست انجامیده است و شرایط شان در مرزهای سوریه با لبنان، روبه وخامت گذاشته است؛ جایی که ارتش لبنان و نیروهای مقاومت، فعالیت دارند و از نفوذ این تروریست ها به خاک لبنان جلوگیری می کنند.
2. غوطه شرقی؛ جائیکه، تروریست ها از تونل ها و لانه های خود که در آن، پناه گرفته بودند و از ان به عنوان پایگاهی جهت ایجاد نا امنی در پایتخت استفاده می کردند، گریخته اند و منتظرند تا به صورت نهایی از اطراف دمشق خارج شوند.
3. "جبل الشاعر" و میدان گازی موجود در آن، که تروریستها، پس از تحمل خسارت سنگین، مجبور به ترک آن شدند؛ به نحوی که به هیچ وجه، فکر نزدیک شدن به آن و یا تجاوز به هر طریقی که باشد را نخواهند کرد.
4. "مورک" که پاکسازی این منطقه، تروریست ها را 35 کیلومتر به عقب راند و محیط مناسبی برای پاکسازی مناطق جنوب غربی حلب، توسط ارتش فراهم آورد که این امر، به نابودی کامل تروریست ها در این شهر، بسیار کمک خواهد کرد.
5. از همه این اماکن مهم تر، عین العرب(کوبانی) است که حامی تروریست ها، یعنی ترکیه قصد داشت تا در خدمت به منافع خود آن را به اشغال داعش تروریستی درآورد، ولی به واسطه پایداری اهالی آن و دفاع از شهر خود، شکست خورد.
6. آنچه در زندان مرکزی حلب و منطقه اطراف ان افتاد را هرگز فراموش نخواهیم کرد؛ جایی که پاکسازی آن، منجر به محاصره تروریست ها و مسدود شدن شاهراه مواصلاتی آنان گردید و دست وپای این گروه تروریستی را در مقابله با ارتش سوریه بست.
7. و نهایتا، عملیات جانانه نظامی است که ارتش سوریه در جبهه جنوبی انجام میدهد؛ عملیاتی که تا کنون، تروریست ها و فرماندهی آنان در خارج را به تباهی کشانده و علی رغم حمایت مستقیم اسرائیل و اردن، از ایجاد منطقه ی امنیتی در جولان ، توسط تروریست ها، جلوگیری کرده است؛ از این رو و در پی شکست هایی که این گروه تروریستی متحمل می شود، به به اعمال جنایت های وحشیانه علیه غیر نظامیان روری آورده اند تا انان را به قبول دولت تکفیری خود مجبور سازند.
این دستاوردها و پیروزی ها، تاکید می کند که سوریه در نبرد دفاعی خود، تا حدی پیش رفته است که نشانه های پیروزی نهایی نمایان گردیده است و فرصت های موفقیت متجاوزان از دست رفته است و امیدشان برای پیروز، کاملا نا امید گشته است و به همین دلیل، در میان گروه های تروریستی، اختلاف شدید بوجود آمده و دچار تزلزل شده اند.
در آغاز، این متجاوزان، سعی داشتند، دولت سوریه را سرنگون سازند؛ ولی این طرح آنان با شکست روبه رو شد و تکه تکه های آن در مناطق مختلف سوریه، دفن گردید.
آری، در پایان، این مذاکره و گفتگوست که نتیجه این رویارویی را مشخص می سازد؛ راه حلی که بی تردید، پاسخ معادله های موجود را خواهد داد و از این رو، آمریکا دریافته است که تاخیر، به نفع او و وابستگان خود در منطقه نخواهد بود و به همین خاطر، به سخن گفتن از راه حل صلح آمیز روی آورده است و حرکت دی میستورا فرستاده ویژه سازمان ملل، که طرح مصالحه سوری-سوری آمریکا با توافق سوریه را با خود آورده، در همین راستا تفسیر میشود.
انتهای پیام./
جنگ
ترور
تحریم
تطمیع
نفوذ و تخریب