امروزه مضرات خوردن روغن جامد برای همگان آشکارا شده است و بخاطر تبلیغات وسیع دولت ها در رابطه با مضرات این روغن بسیاری از افراد به سمت روغن های گیاهی روی آورده اند. موضوع این مطلب ما نیز درمورد همین روغن هاست.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، امروزه روغن های گوناگونی وارد بازار شده است که از قدیمی ترین آنها می توان به روغن زیتون اشاره کرد. این روغن فواید زیادی برای بدن دارد ، اما باید در نظر داشته باشید که تمام روغن زیتون هایی که در فروشگاه ها وجود دارند طبیعی نیستند.

1.استفاده از آن تنها برای مراسم های خاص
مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند برخی از مصرف کنندگان روغن زیتون از آن تنها در مواقعی برای پخت و پز استفاده می کنند این در حالی است قوطی های روغن زیتون تنها 6 ماه تاریخ انقضا دارند و مدت نگهداری آن ها نباید طولانی شود.
 
2. طبخ روغن زیتون
یک مطالعه اسپانیایی، بر اساس اطلاعات جمع آوری شده از بیش از 40000 اسپانیایی، نشان داد که که روغن زیتون را نباید با سیار روغن ها در هنگام پخت و پز غذا استفاده نمود و چندین بار نباید از ان ایتفاده کرد.
 
3. متوسط مصرف روغن زیتون
متوسط ​​مصرف روغن زیتون در ایالات متحده 1 قاشق چای خوری در روز است. با این حال، اگر شما به دنبال به دست آوردن مزایای روغن زیتون هستید یک قاشق چای خوری از آن در روز کافی است. مطالعه جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف زیاد این روغن منجر به بیماری های قلبی، فشار خون، سرطان و یا عملکرد شناختی می شود.
 
4. خرید روغن زیتون مرغوب
اسیدهای چرب آزاد و عطر و طعم ناخوشایند و بو روغن زیتون از مهمترین ملاک ها برای انتخاب روغن زیتون مرغوب از بین سایر روغن ها می باشد و مطالعات جدید نشان می دهند نوع نامرغوب و تقلبی این روغن در بزارها در سراسر دنیا بسیار زیاد  است.
 
5. بهترین زمان برای استفاده از روغن زیتون
مطالعات نشان داده اند که تنها استفاده از روغن زیتون در پخت و پز عوارضی نیز به دنیا دارد و استفاده از آن هنگام سالاد و همراه با سایر مواد غذایی فواید زیادی نیز به همراه دارد.

انتهای پیام/
برچسب ها: روغن ، بیماری ، درمان ، تغذیه ، ملاک ، طبخ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.