معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد فارس از راه اندازی 110 مرکز نیکوکاری در سطح استان تا پایان سال 93 خبرداد

به گزارش گروه استان ها باشگاه خبرنگاران؛ محمد بدری با اشاره به اینکه مراکز نیکوکاری از نیمه دوم سال 92 فعالیت خود را در استان فارس آغاز کرده اند، گفت: مراکز نیکوکاری واحدهای مردمی هستند که در سطح مساجد، محلات، روستاها و مجمع های خارج از شعاع محلات تشکیل شده و در جهت توسعه مشارکت های مردمی و ارائه خدمت به محرومان تحت نظارت کمیته امداد فعالیت می کنند.

وی با عنوان اینکه مراکز نیکوکاری با محوریت مساجد در محله ها فرهنگ نوع دوستی را گسترش می دهند، اضافه کرد: یکی از ویژگی های این مراکز این است که در آنها مشکل مردم از طریق خود مردم رفع می شود.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد فارس بیان کرد: سازماندهی وضعیت خانواده های تحت پوشش کمیته امداد از طریق ارتباط با مردم صورت می گیرد و کمیته امداد امروز پشتیبان مراکز نیکوکاری است.

بدری ادامه داد: مراکز نیکوکاری در واقع به عنوان مراکز فرهنگی و اجتماعی به محرومان خدمات می دهند.

وی اعلام کرد: در آینده تمام خدمات کمیته امداد اعم از مشاوره های فردی و گروهی و حقوقی و فعالیت های فرهنگی و درمانی در این مراکز انجام می شود تا به بهترین شکل به محرومان و نیازمندان محلات خدمت گذاری شود.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد فارس با بیان اینکه کمیته امداد براساس فرمایشات مقام معظم رهبری در تلاش است تا همبستگی اجتماعی را بین اقشار مختلف جامعه ارتقا دهد، اظهار داشت: توسعه فرهنگ انفاق، احسان و نیکوکاری، شناسایی ظرفیت های محله ها، شناسایی نیازمندان واقعی محله ها، واگذاری امور خدمت رسانی به محرومان به مردم، شناسایی خیرین، ارتقا رضایت نیکوکاران و پایداری مشارکت آن ها و پیوند توانمندی های مردم با نیازهای محرومان از جمله اهداف و کارکردهای راه اندازی مراکز نیکوکاری در استان هستند.

بدری با اشاره به اینکه مراکز نیکوکاری به شکل هیئت عاملی اداره می شوند، عنوان کرد: هر مرکز حدود شش نفر هیئت عامل دارد که این هیئت عامل ها از بین معتمدین محله، ائمه جماعات، و افراد با نفوذ محله تشکیل می شود.

وی افزود: یکی نفر از اعای هیئت عامل منطبق با شرایط امداد به عنوان مسئول اجرایی مرکز نیکواری مشغول فعالیت می شود و به عنوان رابط بین کمیته امداد و مرکز نیکوکاری عمل می کند.

معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد فارس تاکید کرد: در مراکز نیکوکاری اطلاعات نیازمندان و نیکوکاران محرمانه هستند و کمک های جمع آوری شده در مراکز با حفظ عزت نفس و کرامت نیازمندان بدون بروکراسی اداری بین آن ها توزیع می شود.

بدری ابراز داشت: همه مردم می توانند با مراجعه به مراکز نیکوکاری محله به عنوان یک نیکوکار با مراکز همکاری کنند و اگر کسی نتواند از نظر مالی به این مراکز خدمات رسانی کند می تواند با مرکز مشارکت تخصصی داشته باشد.

وی گفت: در سطح استان فارس در ابتدا در نیمه دوم سال 92 تعداد 60 مرکز نیکوکاری راه اندازی شد که 16 مورد آن در شیراز و مابقی در دیگر شهرستان های استان است و تعداد دو مرکز نیکوکاری در شهرک صنعتی و دانشگاه آزاد مرودشت و اقلید به صورت ویژه فعالیت می کنند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد فارس ادامه داد: در نظر است که تعداد 110 مرکز دیگر تا پایان سال 93 در فارس راه اندازی شود و مقدمات راه اندازی 30 مرکز تا دو ماه آینده مهیا شده است.

بدری بیان کرد: مراکز نیکوکاری استان فارس تاکنون توانسته اند 9 هزار و 667 نیکوکار را شناسایی و از بین آن ها شش هزار و 600 نیکوکار را جذب کنند.

وی اضافه کرد: این مراکز تعداد چهار هزار و 596 امدادیار را شناسایی و جذب کرده اند و تعداد 291 تشکل در مراکز آماده خدمت گذاری به نیازمندان محله ها هستند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد فارس گفت: تاکنون 36 هزار و 374 فرد به عنوان نیازمند در موارد مختلف اعم از درمان، اشتغال، وام، کمک های تحصیلی و موردی به مراکز نیکوکاری فارس مراجعه کرده اند.

بدری گفت: در حال حاضر در کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس ستاد راهبردی مراکز نیکوکاری تشکیل شده و برنامه های ویژه ای را در خصوص این مراکز و خدمات رسانی به نیازمندان ارائه می دهد.

وی عنوان کرد: این مراکز در نیمه اول سال 9 توانسته اند از طریق خود مردم 37 میلیارد ریال کمک های مردمی را جذب و بین نیازمندان محله توزیع کنند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد همچنین ابراز کرد: افزایش تکافل و توازن اجتماعی و پیوند توانمندی های مردم با نیازمندی های محرومان از کارکردهای مراکز نیکوکاری کمیته امداد است.


انتهای پيام/ش

برچسب ها: شیراز ، نیکوکاری ، گمیته ، امداد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.