محمدعلی اکبریان، متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:
میگرن معمولاً زمینهی ارثی دارد و معمولاً با یک سردرد ساده شروع میشود و فرد مبتلا را 3 تا 72 ساعت درگیر میکند. معمولاً این سردردها یک طرفه و ضرباندار است و با بیخوابی،
استرس و بوی دخانیات نیز تشدید مییابد.
وی افزود: افرادی که با میگرن دست و پنجه نرم میکنند باید از خوراکیهای محرکزا مانند لبنیات چرب، شکلات، افزودنیها و گوشت قرمز بپرهیزند. معمولاً زنان بیشتر از مردان با میگرن دست و پنجه نرم میکنند.
وی اذعان داشت: ادکلن از محرکهای بویایی و تشدید میگرن است اما برخی افراد با رعایت و آگاهی از درمان میتوانند بر میگرن خود غلبه کنند.
انتهای پیام/