مصرف ویتامین‌هایی مانند ویتامین E خطر بروز سکته مغزی را کاهش می‌دهد.

دکتر محمدعلی اکبریان، متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: سکته‌ی مغزی زمانی اتفاق می‌افتد که عامل اصلی آن گرفتگی عروق به خصوص در رگ‌های مسیر مغز باشد.

وی افزود: از جمله عواملی که احتمال سکته مغزی را تشدید می‌کند، می‌توان به دیابت، فشارخون و حتی چربی خون بالا اشاره کرد.

وی در ادامه گفت: افرادی که به این بیماری‌ها مبتلا هستند، باید بیشتر از هر شخص دیگری مراقب سلامتی خود باشند.

وی خاطرنشان کرد: مصرف ویتامین‌هایی ماننده ویتامین E خطر بروز سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار