معاون آموزشی و پژوهشی و فرهنگی وزارت ورزش و جوانان گفت:‌اگر می خواهیم جوانان اهل قلم داشته باشیم باید از پایه شروع کنیم و گرایش به دانایی عمیق‌تر را در آن‌ها نهادینه کنیم.

به گزارش  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران عبدالحمید احمدی معاون آموزشی و پژوهشی و فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در همایش دیدار و گفتگوی نویسندگان جوان کشور و معرفی نویسندگان برگزیده گفت: در گام اول همیشه دشواری‌ها و سختی‌ها وجود داشته و در دستیابی به این همایش هم اینگونه بود. اما آغاز خوبی برای پیگیری موضوعی مهم یعنی گفتگو با نویسندگان جوان کشور و تقدیر در عرصه‌های مختلف است.  
 
وی در ادامه برگزاری این همایش را به موضوع کتاب و نویسندگی دانست و افزود: این همایش فرصتی است تا از نظرات مختلف جوانان اطلاع داشته باشیم چرا که جوانان سرمایه‌های فرهنگی این کشور هستند. 

احمدی افزود: در پی سالهای اخیر کشور ما مسیرهای سختی را پشت سر گذاشته است و عمدتا اتکای جمعیت فعال جوانان کشور بوده که در مسیر رشد و تعالی همواره قدم برداشته‌ایم و تردیدی نیست که ادامه این مسیر در همه عرصه‌ها و موضوعات مختلف اجتماعی ، علمی ، اقتصادی و غیره بازهم اتکای جوانان است و این می‌تواند از ثمرات فرهنگ انقلاب باشد.  
 
معاون آموزشی و پژوهشی و فرهنگی وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد:همچنان این سوال مطرح است که علی رقم این همه تلاش و فعالیت در این عرصه آیا باز  توانسته‌ایم آن سهم و مرتبه‌ای که جوانان باید در همه‌ بخشها دارا باشند ارائه دهیم.  
 
آیا توانسته‌ایم از این ظرفیت با اهمیت بهره مند شویم...  
 
احمدی در ادامه با اشاره به اینکه امروزه منابع انسانی به عنوان بزرگترین سرمایه‌ها یاد می‌شود تصریح کرد: بدون هیچ اقراری می‌توانیم اذعان کنیم که کشور ما از این نعمت بهره‌مند است اما با وجود  جمعیت جوان باید مد نظر داشته باشیم که مسئولیت در چه سهمی برای جوانان نخبه وتوانمند داریم.
 
وی همچنین گفت: جوانان باید با خود باوری تلاش کنند تا به مسائل و موضوعاتی که کشور به آن نیاز دارد مسئولین بتوانند ظرفیت ها را شناسایی و به نحو مطلوب از آن استفاده کنند.
 
احمدی بر استفاده از نیروی جوان در کشور تاکید و اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که باید بتوانیم از نیروی جوان استفاده کنیم این است که ارتباطات آن ها را با عرصه قلم نوشتن و کتاب نزدیک تر کنیم و هر چه قدر که فاصله بین جوان و نوشتن و آموختن بیشتر شود مطمئنا چراغ دانش کم سوتر می‌شود.
 
معاون آموزشی پژوهشی و فرهنگی وزارت ورزش جوانان تصریح کرد: خروجی مورد انتظار که می‌تواند ما را به‌ آینده امیدوار کند ارتباط جوانان با نوشتن، تحقیق، مطالعه و پژوهش و تولید آثار اس.
 
احمدی افزود:‌بخش عمده‌ای از آثار این همایش در طی دو سال از مولفان کشور منتشر شد که بخش عمده ای از این ‌آثار از پدید آورندگان جوان است که خبری امیدوار کنند است.
وی در ادامه عنوان کرد: اگر همواره چشم امید به آینده داریم و اگر می‌خواهیم جوان اهل قلم داشته باشیم باید از پایه شروع کرده و گرایش به دانایی عمیق‌تر را که امروزه سطحی تر شده نهادینه کنیم.
 
احمدی به نقش وزارت ورزش جوانان اشاره کرد و گفت: وزارت ورزش و جوانان به عنوان وزارتی نو     پا در عرصه مهم ورزش وجوانان نقش خود را ایفاکرده و به موضوع کتاب و کتاب خوانی سهمی داشته و شرایطی را فراهم می‌کند که حمایت بیشتری از نویسندگان جوان صورت گیرد.
 
احمدی خاطر نشان کرد: همواره ما این ظرفیت را داریم که آثار جوانان را در عرصه بین الملل عرضه کنیم و باید با همت و  تلاش  جوانان این کار محقق شود.
 
گفتنی است؛ همایش دیدار و گفتگوی نویسندگان جوان با همکاری وزارت ورزش و جوانان و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم زمان با فرا رسیدن بیست و دومین هفته کتاب برگزار و از 30نفراز نویسندگان جوان تقدیر شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: همایش ، نویسندگان ، جوان ، اهل ، قلم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار