روزنامه الرای کویت در گزارشی نوشت: آیت الله خامنه ای چندین سال است که رهبری ایران را به عهده دارد ، در این مدت حکمت و مدیریت عالی خود را در این کشور به اثبات رسانده است ، بنابراین اوباما پس از تحمل شکست در سیاستهایش در منطقه خود را نیازمند نامه نگاری با شخصیت بزرگی چون آیت الله خامنه‌ای می‌بیند.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران، "یاسر الصالح" در مقاله امروز خود نوشت: باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در شرایط کنونی چندمین نامه خود به آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ایران فرستاد، در حالی که ظاهرا وی به این نتیجه رسیده است که جنگها و درگیریهای آشکار و مخفی که منطقه شاهد آن است بین دو محور اساسی در جریان است : یک طرف آن ایالات متحده آمریکا و صهیونیستها و کشورهای غربی و برخی هم پیمانان منطقه ای آنها قرار دارند و طرف دیگر نیز محور مقاومت است که ایران و هم پیمانان مشهور آن در منطقه و همچنین روسیه و چین با درجه کمتر قرار دارند. 

اوباما اگر از نتایج این جنگها که بین دو محور اساسی در جریان است راضی بود هیچگاه به رهبر معظم ایران نامه نمی نوشت. اوباما هم اکنون در حال مبارزه با محور مقاومت است آن هم با اموال و ثروتهایی که کشورهای خلیج فارس در اختیار وی گذاشته اند. وی همچنین با افکار و عقاید تکفیری ها جنگ با محور مقاومت را به راه انداخته است. این در حالی است که هم اکنون نیز برخی همپیمانان آمریکا از داعش و جبهه النصره حمایت می کنند. از حامیان گروههای تروریستی منطقه می توان ترکیه را نام برد. ترکیه حمایتهای لجستیکی خود را با کمک ثروتهای برخی کشورهای خلیج فارس به گروه داعش تقدیم کرد؛ به طوری که خودروهای زرهی و ماشینهای جنگی ژاپنی که قدرت موتور به چهار چرخ این خودروها منتقل می شود در اختیار آنها گذاشت، همچنین اقدام به خرید نفتی کرد که گروه داعش از عراق و سوریه به سرقت برده بودند و حتی این نفت سرقتی را در کشورهای دیگر بازاریابی کرد. از سوی دیگر اسرائیل و صهیونیستها نیز حمایت و پشتیبانی از جبهه النصره را به عهده گرفتند؛ گروهی که خود شاخه ای از سازمان القاعده هستند. اسرائیل کمکهای مالی و بهداشتی و حتی میدانی خود را در اختیار جبهه النصره قرار داد به طوری که بارها از توپخانه رژیم صهیونیستی برای اهداف از پیش تعیین شده جبهه النصره در منطقه جولان سوریه که صهیونیستها حضور دارند استفاده می‌شد.

 بنابراین حجم جنایتهایی که ایالات متحده آمریکا و همپیمانان آن با استفاده از سلاح تکفیر و ابزار آلات آن در منطقه مرتکب شدند بسیار زیاد است و گردابی که در آن غرق شده اند برای همه آشکار شده است. اما این تکفیریها در نهایت نتوانستند جنگ و درگیریهای موجود در منطقه را به نفع خود پایان دهند، بلکه اختلافات داعش و جبهه النصره به خوبی برای همه نمایان شده است ، و در این شرایط تکفیریها در مقابل هم پیمانان ایران در عراق و سوریه عقب نشینی می کنند و البته این عقب نشینی ها بر اثر حملات هوایی ائتلاف به اصطلاح مبارزه با داعش نیست زیرا این بمبارانهای این ائتلاف بیشتر به لطیفه ای شبیه است.

از سوی دیگر رژیم اسرائیل و برخی هم پیمانان منطقه ای آن از مذاکراتی که در شهر مسقط عمان بین ایران و ایالات متحده آمریکا صورت گرفت نگرانند، زیرا آمریکا شرایط را در منطقه می سنجد و در شرایط نامناسب هیچ یک از هم پیمانان خود را به رسمیت نمی شناسد و به هیچ اخلاق و رفتاری پایبند نیست، زیرا آمریکا تنها به منافع خود می نگرد و بر اساس آن با کشورهای دیگر تعامل می کند، و ارزش همپیمانان را براساس منافع خود می سنجد و این مسئله ای است که صهیونیستها و همپیمانانشان در منطقه به شدت از آن نگرانند، از این رو همپیمانان آمریکا هم اکنون احساس خطر می کنند و این خطر شاید ناشی از دخالتهای آنان در درگیریهای منطقه ازجمله جنگهای سوریه ، عراق ، لبنان و فلسطین است. آنها فکر می کردند از حمایتهای آمریکا برخوردارند اما هم اکنون نگرانند که این حمایتها را از دست بدهند ، آنها همچنین می ترسند که شاهد جنگهای داخلی باشند و انقلابهایی بر نظامهای آنان صورت بگیرد که محرک اصلی آن خود آمریکا باشد تا با تغییر در نظام این کشورها بتواند منافع خود را دوباره به دست آورد. آمریکا می خواهد ایران را به عنوان فرمانده بزرگ و ژاندارم منطقه به رسمیت بشناسد زیرا می خواهد هم پیمانانی در منطقه داشته باشد که دستانشان به حمایت از تکفیریها و ارتکاب جنایتها در عراق و سوریه و فلسطین آلوده نشده باشد.

نویسنده مقاله در ادامه یادآور شد : 
آیت الله خامنه ای بیست سال است که رهبری ایران را به عهده دارد در این مدت حکمت و مدیریت عالی خود را در این کشور به اثبات رساند؛ به طوری که در اداره پرونده های داخلی و در زمینه اقتصاد و فناوری و رشد و پیشرفت و سیاست و امنیت به رغم همه تحریمهای موجود و محاصره قرار گرفتن ایران از سوی آمریکا و اسرائیل و کشورهای غربی و حتی تحریمهای جهانی ، شایستگی و لیاقت خود را نشان داد. همچنین هوش و ذکاوت و حکمت خود را در پرونده های منطقه ای و بین المللی به اثبات رساند.

بنابراین باراک اوباما پس از تحمل شکست در سیاستهایش در منطقه نیاز دارد که با شخصیتی با این عظمت به گفتگو و مذاکرات بنشیند. اوباما همانند دولت خود عملگرای واقعی است و این نامه نگاریها به رهبر معظم ایران نشان می دهد وی، قدرت ایران را به عنوان واقعیتی انکارناپذیر پذیرفته است.



انتهای پیام./

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
نادر
۰۳:۲۸ ۲۷ آبان ۱۳۹۳
ما به خود میبالیم که همچین رهبری خردمند وبا استعداد ی داریم خداوند نگهدارش باشد
Iran (Islamic Republic of)
نوروزی سرخنی
۲۳:۱۷ ۲۶ آبان ۱۳۹۳
قربان نائب برحق امام زمان (عج)آقا سیدعلی رهبرفرزانه نظام مقدس اسلامی ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
صادق
۱۳:۳۷ ۲۶ آبان ۱۳۹۳
با خدا باش پادشاهی کن : ضمنا ایشان 26سال هست که رهبری نظام را به عهده دارند امیدوارم که تا ظهورحضرت حجت(عج) ودر رکاب ایشان موئیدباشند.انشاا...
Iran (Islamic Republic of)
nima
۱۲:۵۱ ۲۶ آبان ۱۳۹۳
عشق=سید علی
آخرین اخبار