وی با اشاره به اینکه براساس آمارها ایران در سال 2090 میانگین سن مردمانش به 89 سال میرسد در حالی که امروز امید به زندگی در کشور 73 برای زنان و 71.5 برای مردان است، عنوان کرد: حال از ما سوال میپرسند که چرا با این آمارها نگران سالمندی کشور هستید، در حالی که باید عنوان کنیم که افراد بالای 65 سال در کشور ما بازنشسته میشوند و دیگر نمیتوانند کار کنند. از آن طرف نیز پنجره جمعیتی ایران در سال 1425 بسته میشود و اگر ما با همین روند پیش رویم جمعیت ایران وقتی به 101 میلیون نفر برسد رشد آن صفر و منفی میشود.
علیمحمدزاده ادامه داد: 56 درصد زایمانها سزارین است در حالی که سزارین بار بیماریها را افزایش میدهد. منابع سلامت را هدر میدهد و حتی شیوع دیابت را افزایش میدهد. از آن طرف نیز اختلالات اوتیسم را بیشتر میکند که بیماری اوتیسم نیز با تک فرزندی ارتباط مستمری دارد.
دکترای تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی تصریح کرد: در کشور فرانسه تا سال 1999 وازکتومی ممنوع بود و در حال حاضر نیز با یک شرایط ویژه این کار انجام میشود به طوری که افرادی داوطلب وازکتومی را به بانک سلولی راهنمایی میکنند و پس از مراحل مختلف و مشاورههای متعدد این کار برای آنان انجام میشود. در حالی که در کشور ما در طول 25 سال گذشته براساس آمارهای بیمارستانهای دولتی سالی 30 هزار وازکتومی و 109 هزار توبوکتومی صورت پذیرفت که این آمار از بین جمعیت 3.5 میلیونی زنان کشور بود و این در حالی است که آمارهای بخشهای خصوصی حکایت دیگری دارند .
وی به رتبه فرزندآوری زنان ایرانی اشاره کرد و افزود: رتبه فرزندآوری مادران ایرانی در جهان در سال 2014 در بین 209 کشور 146 بوده است و این در حالی است که ابرشتات پژوهشگر آمریکایی موسسه انترپرایز عنوان میکند طی 30 سال اخیر نرخ باروری کل در جهان 33 درصد، در جهان اسلام 41 درصد و در ایران 300 درصد کاهش یافته است.