علی حسینی گفت: در مواقعی که هوا آلوده است می توان برای دفع آثار سوء آن برخی از دمنوشهای طب سنتی را مصرف کرد مثلاً دمنوش آویشن از بروز مشکلات تنفسی و آسم جلوگیری میکند. همچنین میتوان مقداری برگ آویشن و لیمو عمانی را در آب جوشانید و با کمی عسل و نبات مصرف کرد.
حسینی افزود: نوشیدن دمنوش گل گاوزبان و سنبلالطیب نیز توصیه می شود.این دمنوش آرامبخش است و از بروز گرفتگی عروق قلب در هوای آلوده پیشگیری میکند.
این متخصص طب سنتی گفت: در هوای آلوده مصرف میوه هایی مانند لیموشیرین، نارنگی، پرتقال، انار، انبه، سیب، طالبی و کیوی توصیه می شود و سبزی های تازه مانند اسفناج، کلم، کاهو، کرفس، گوجهفرنگی، سیر، پیاز، شوید و جعفری در ایام آلودگی هوا بهتر است در برنامه غذایی قرار گیرد.
حسینی مصرف لبنیات را در روزهایی که هوا آلوده است توصیه کرد و گفت: نانهای سبوسدار مثل نان سنگک و نان جو، پسته، بادام، فندق و گردو و تخممرغ، زیتون و جگر جذب مواد سمی در بدن را تا حدود زیادی کاهش میدهند.
نوشیدن آب در طول روز هم باعث تقویت کلیهها و دفع سموم از بدن می شود و میتوان در طول روز یک فنجان عرق کاسنی و شاتره مصرف کرد که در ایام آلوده توصیه می شوند.