در هوای آلوده مصرف میوه هایی مانند لیموشیرین، نارنگی، پرتقال، انار، انبه، سیب، طالبی و کیوی توصیه می شود و سبزی های تازه مانند اسفناج، کلم، کاهو، کرفس، گوجه‌فرنگی، سیر، پیاز، شوید و جعفری در ایام آلودگی هوا بهتر است در برنامه غذایی قرار گیرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، به نقل از عصر ایران، یک متخصص طب سنتی خوراکی های مفید در روزهای آلودگی هوا را اعلام کرد و گفت: مصرف برخی دمنوش‌ها باعث دفع آلودگی هوا و رفع مشکلات تنفسی می‌شوند.

 

علی حسینی گفت: در مواقعی که هوا آلوده است می توان برای دفع آثار سوء آن برخی از دمنوش‌های طب سنتی را مصرف کرد مثلاً دمنوش آویشن از بروز مشکلات تنفسی و آسم جلوگیری می‌کند. همچنین می‌توان مقداری برگ آویشن و لیمو عمانی را در آب جوشانید و با کمی عسل و نبات مصرف کرد.

 

حسینی افزود: نوشیدن دمنوش گل گاوزبان و سنبل‌الطیب نیز توصیه می شود.این دمنوش آرامبخش است و از بروز گرفتگی عروق قلب در هوای آلوده پیشگیری می‌کند.

 

این متخصص طب سنتی گفت: در هوای آلوده مصرف میوه هایی مانند لیموشیرین، نارنگی، پرتقال، انار، انبه، سیب، طالبی و کیوی توصیه می شود و سبزی های تازه مانند اسفناج، کلم، کاهو، کرفس، گوجه‌فرنگی، سیر، پیاز، شوید و جعفری در ایام آلودگی هوا بهتر است در برنامه غذایی قرار گیرد.

 

حسینی مصرف لبنیات را در روزهایی که هوا آلوده است توصیه کرد و گفت: نان‌های سبوس‌دار مثل نان سنگک و نان جو، پسته، بادام، فندق و گردو و تخم‌مرغ، زیتون و جگر جذب مواد سمی در بدن را تا حدود زیادی کاهش می‌دهند.

 

نوشیدن آب در طول روز هم باعث تقویت کلیه‌ها و دفع سموم از بدن می شود و می‌توان در طول روز یک فنجان عرق کاسنی و شاتره مصرف کرد که در ایام آلوده توصیه می شوند.

 

برچسب ها: خوراکی ، هوا ، آلوده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.