کیسه صفرا، حاوی صفرا است که کمک زیادی در هضم چربی‌ها انجام می‌دهد ولی خانم‌ها خیلی بیشتر از آقایان مبتلا به سنگ کیسه صفرا می‌شوند که در صورت عدم درمان مخاطراتی را به دنبال دارد.

دکتر افشین هوشیار فوق ‌تخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: هورمون‌های کیسه صفرا پایه اسیدهای چرب دارد و سنگ‌هایی که در کیسه صفرا ایجاد می‌شود از جنس کلسترول هستند که به علت رسوب و عدم حرکت صفرا در کیسه صفرا، رسوب شده  ایجاد می‌گردند.

وی افزود: ابتلا به سنگ کیسه صفرا در خانم‌ها به چند دلیل بیشتر است علت عمده آن چاقی بیشتر در خانم‌ها است که سنگ صفرا را به دنبال دارد. از دیگر عوامل ابتلا به سنگ صفرا، در دوران بارداری است که در 30 درصد خانم‌های باردار ایجاد می‌شود که البته در اکثر موارد، تا شش ماه پس از زایمان، رفع می‌گردد.

وی ادامه داد:عامل مهم و کلیدی در بروز سنگ کیسه صفرا، زمینه ژنتیکی فرد است. دیده می‌شود افرادی با وجود اینکه تمام ریسک فاکتورها برای ابتلا به سنگ کیسه صفرا را دارند، مبتلا نمی‌شوند و در مقابل وجود تنها یک عامل در فرد، منجر به سنگ صفرا می‌شود و می‌توان به نقش مهم ژنتیک در ایجاد آن پی برد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۲۳:۲۲ ۲۸ آبان ۱۳۹۳
من سنگ 2 سانتیمتری کیسه صفرا داشتم که همه چیز زندگیمو فلج کرده بود. هیچی نمیتونستم بخورم. تمام دکترا متفقا میگفتن باید کیسه صفرامو در بیارم و به من اطمینان میدادن که هیچ اتفاقی برام نمی افته ولی من از چند نفر که کیسه صفراشونو در آورده بودن تحقیق کردم و میگفتن که مشکلات زیادی را حتی بعد از سالها دارن تحمل میکنن. با زحمت زیاد یه جراحی را پیدا کردم که با یک سیستم جدید سنگ را از داخل کیسه صفرا خارج میکرد و خوشبختانه من الان سه ساله که به راحتی و بدون رژیم زندگی راحتی دارم. فقط نمیدونم چرا بقیه دکترا این کارو برام نکردن
آخرین اخبار