مهین عیوض زاده روانشناس در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: خانواده در جامعه معنای زیادی دارد. گروهی خانواده را یک سازمان اجتماعی میدانند، بعضی روابط خویشاوندی را اساس تشکیل خانواده تلقی کردهاند و عدهای هم عامل اقتصادی را بنیان تشکیل خانواده میدانند.
وی ادامه داد: با توجه به تمامی تعاریف، خانواده مجموعهای از انسانها است که یک جا و کنار هم زندگی میکنند.
وی با اشاره به اینکه تحولات اجتماعی و فرهنگی با توجه به آزادیهای نامحدود در غرب نظام خانواده را متزلزل کرده است، تصریح کرد: در غرب اعتقاد به آزادی مطلق و ارضای غریزه جنسی جوانان بدون تحمل ازدواج و خانه داری به صورت رسمی در جامعه است.
عیوض زاده عنوان کرد: دیدگاه اسلام به خانواده بر خلاف دیدگاههای غیر اسلامی در غرب است، که در غرب، نگاهی تک بعدی، بسیار عمیق و همه جانبه دارند.
این روانشناس با تاکید بر اینکه اسلام بیشتر از همه خواستار یک فضای عاطفی در بین اعضای خانواده است، افزود: خانوادههایی از نظر اسلام خوشبخت هستند که دوستی، صداقت و وفاداری بر فضای آن حاکم باشد.
وی تصریح کرد: از مقایسه نظام خانواده در فرهنگ اسلام و غرب متوجه شدیم که خانواده در بین غربیها پایمال شده و در اثر مشکلات فرهنگی و اجتماعی رو به نابودی است، عزت، شرف، حیا و عفت همه فدای آزادی بی حد و اندازه در غرب است.
وی بیان داشت: در دنیای اسلام هرچه عزت، شرفت و خوبی است، در سایه اسلام ناب محمدی است.
عیوض زارده در پایان خاطرنشان کرد: اسلام روح و جسم آدمی را پرورش میدهد و روحیه وفاداری و کرامت نفس را در انسان به وجود میآورد.
انتهای پیام/