به گزارش
خبرنگار دفاعی امنیتی باشگاه خبرنگاران امیردریادار حبیب الله سیاری در حاشیه مراسم تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران نیروی دریایی ارتش درجمع خبرنگاران حاضر شد و اظهارداشت: اکنون افتخار ما این است که مقام معظم رهبری نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را یک نیروی راهبردی، علمی و نظامی قرار داده است.
وی تصریح کرد: ما برای رسیدن به این مهم باید برنامه ریزی های لازم را انجام دهیم تا بتوانیم فرمان رهبر عظیم الشان مان را عملی کنیم.
فرمانده نداجا ادامه داد: تا قبل از این نیروی دریایی ارتش یک نیروی ساحلی و در آب های عمق کم عملیات انجام می دادند،اما به واسطه فرامین مقام معظم رهبری از آبهای ساحلی دور شدیم و اکنون در آب های آزاد شناور و ناوهای ما در حال گشت زنی هستند که این همان نیروی دریایی راهبردی است که فرمانده معظم کل قوا اشاره کردند و ما نیز تا به امروز 32 ناوگروه را به آب های آزاد اعزام کردیم و هرجا هستیم می توانیم از امنیت و اقتدار کشور دفاع کنیم و این کار را ادامه خواهیم داد.
امیردریادار سیاری در پاسخ به سوال خبرنگاری در رابطه با این که آیا آن زمان در خرمشهر و آبادان به عنوان تفنگدار دریایی دفاع می کردید باور داشتید که روزی نداجای ما به این سطح برسد؟ بیان داشت: در آن مقطع زمانی تمام تلاش ما براین بود که از مرزهای خود دفاع کنیم و دشمن را زمین بزنیم تا بتوانیم از منافع خود در دریا دفاع به عمل آوریم اما لحظه ای خارج از آن فکر نکردیم و تمام هم و غم مان آن بود که اجازه عرض اندام به دشمن ندهیم تا قدرت خود را به جهانیان بشناسانیم و امروز که در جریان بیانات فرمانده معظم کل قوا قدم برمی داریم در جهت راهبردی نیروی دریایی حرکت می کنیم و این غرور ملی است که پرچم ما در آب های آزاد برافراشته شده است.
وی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر رونمایی از دستاوردهای دفاعی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: به امید خدا فردا قرار است از 4 پروژه دفاعی که مربوط به جهاد خودکفایی نداجا است رونمایی کنیم که یکی از آنان دستیابی به رادار عصر است که این رادار با برد مناسب توانمندی ناوشکن ها و ناوهای موشک انداز ما را بالا می برد که مراحل آزمایشی خود را به خوبی طی کرده است.
فرمانده نداجا افزود: پروژه دیگر ما برای رونمایی "رادار باند 20 "است که ما پس از سال ها تلاش و کوشش به این سامانه دست پیدا کرده ایم.
امیردریادار سیاری به رونمایی از سامانه کنترل آتش ناوهای موشک انداز اشاره کرد و گفت: طراحی و ساخت این سامانه سابقا در کشورهای خارجی تولید می شده است اما امروزه قطعات، تعمیر و نگهداری این سامانه به دست توانمند نیروی دریایی ارتش صورت می گیرد.
وی ادامه داد: در روز 10 آذر نیز در بندرعباس الحاق ناوهای تجهیز شده به سامانه های موشکی سطح به سطح، هواناو و تعمیر بالگردها را در دست رونمایی داریم که بتوانیم تعمیرات اساسی در زمینه هواناو و بالگرد انجام بدهیم که تماما تعمیرات اساسی و نوسازی شده است و در روز شنبه نیز این الحاق به ناوگان دریایی انجام خواهد شد.
فرمانده نداجا در رابطه با ساخت بالگرد و هواناو توسط جمهوری اسلامی ایران اظهارداشت: ساخت بالگرد و هواناو در صنایع وزارت دفاع کار شده است و به زودی می توانیم با ساخت آن ها بالگرد و هواناوهای جدیدی را جایگزین کنیم.
امیردریادار سیاری در پاسخ به سوال
خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر جزییات حمله دزدان دریایی به نفتکش های جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: ظرف چند روز گذشته سه بار دزدان دریایی به نفتکش های ما حمله کرده اند که علت آن آرام بودن دریا است ،زیرا در تابستان وزش باد شدید موسوم به مونسن است که وقتی دریا آرام می شود با تعداد زیادی از قایق های تندرو نفتکش ها را مورد تهاجم قرار می دهند و با توجه به طول زیاد کانال خلیج عدن که به 1700 کیلومتر می رسد،کنترل این کانال سخت است و کشتی ها در معرض خطر هستند.
وی ادامه داد: این دزدان دریایی از جان گذشته و گرسنه به دلیل آنچه دولت های استعماری اجازه آن را نداده اند که دولت قوی داشته باشند این تحرکات را انجام می دهند و کشورهای مستعمر نیز به نوعی به انجام این کارها کمک می کنند تا ناامنی در منطقه به وجود بیاورند از همین رو می توانند حضور خود را در منطقه ثابت کنند اما نیروی دریایی ارتش برای حفاظت از کشتی های خود مرتب در حال گشت زنی است.
امیردریادار سیاری در پایان خاطرنشان کرد: تاکنون 23 کشتی از 23 کشور از ما برای مقابله با دزدان دریایی تقاضای کمک کرده اند که ما هم در این باره کمک کردیم.
انتهای پیام/