به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، احسان شریفی مدیر عامل شرکت حریم بان و شهربان شهرداری تهران با اشاره به این که شرکت پانزدهم مرداد سال 87 با موضوع جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز، رفع سد معبر ساختمانی، هماهنگی در اجرای آرای صادر شده از سوی کمیسیون های ماده صد، حفاظت از حریم شهر و انجام دادن امور حفاظتی و مراقبتی است، گفت: بر اساس مصوبه مجمع عمومی شهرداری تهران و با انتخاب اعضا هیئت مدیره و فعالیت خود را آغاز کرد.
وی افزود:همچنین بنابر آیین نامه انضباطی چگونگی اعمال نظارت بر ساخت و سازهای شهری در شهر تهران، مصوب شورای شهر تهران در دی ماه سال 88برای جلوگیری از پدید آمدن تخلفات ساختمانی، ماموران کنترل ونظارت در ناحیههای شهرداری تهران مکلفند با انجام دادن بازدیدهای پیوسته از همه ساختمانهای سطح محدوده جغرافیایی مربوط، به صورت مشاهده هر گونه فعالیت ساختمانی غیر مجاز مراتب را شهردار ناحیه اعلام نمایند.
شریفی همچنین یادآور شد: در پانزدهم شهریور سال 90 نیز اساس نامه شرکت توسط شورای اسلامی شهر تهران با تمرکز بر فعالیت شناسایی، پیشگیری و جلوگیری از تخلفات ساختمانی و اجرای آرای کمیسیونهای ماده صد تصویب شد.
مدیر عامل شرکت شهربان و حریم بان شهرداری تهران با اشاره به ابلاغ دستورالعمل ناحیه محوری از سوی شهردار تهران در بهمن سال 90 به عنوان فصل الخطاب عنوان کرد: عوامل شهربان و حریم بان را ملزم به همکاری با شهرداری ناحیه برای کنترل کلیه ساخت و سازها و جلوگیری از تخلف کرد و اگر چه مسئولیت و نظارت کلی بر ساخت و ساز در سطح ناحیه بر عهده شهردار آن ناحیه قرار گرفته است.
وی با اشاره به این که در حال حاضر تمام اکیپهای شهربان و حریم بان دارای تبلت هستند، اظهار داشت: این یک شرکت 26نفره است که پشتیبانی حدود هزار نفر را بر عهده دارد و مهم ترین چالش شرکت حریم بان و شهربان هم بحث بود یا نبود شرکت بوده است.
شریفی بیان داشت:بودجه 20میلیاردی این شرکت در سال 93 توسط شهرداری اسلامی شهر تهران به 38میلیارد سال افزایش یافت.
وی در ادامه همچنین با اشاره به این که شرکت 162دستگاه خودرو و 121 موتور سیکلت وارد کرده، تصریح کرد: اختصاص 121موتورسیکلت به دلیل وجود 121ناحیه شهر تهران است که در بعضی از ناحیهها بافتها فرسوده و تراکم معابر تنگ است.
مدیر عامل شرکت حریم بان و شهربان با اشاره به این که مناطق بسیاری در شهر تهران تخلف میکنند، عنوان کرد: منطقه 5،13،15،20،19و 18 به عنوان پر تخلف ترین در تهران شناخته شدهاند که تعداد پروانههای ساخت و ساز بسیاری برای آنها صادر شده است.
شریفی با اشاره به این که ناحیه 3 منطقه 8 با هزار و ششصد پروانه در حال فعالیت بیشترین تخلف را در شهر تهران به خود اختصاص داده است توضیح داد:به طور متوسط در یک شهر 380 پروانه ساخت و ساز صادر میشود که رقم ناحیه چهار برابر استاندارد یک شهر است.
وی با اشاره به این که روزانه هر اکیپ 19 ماموریت دارد، اظهار کرد: اگر ماموران خوب کار کنند در روز 25ماموریت هم می توانند بروند.
وی همچنین با اشاره به این که دوره بازدید ماموران از مکانهای متخلف هر 35روز اتفاق میفتد، گفت: شرکت شهربان وحریم بان در تلاش است که این رقم را به هر 15روز کاهش دهد.
مدیر عامل شرکت حریم بان و شهربان اشاره کرد:در تلاش هستیم که برخورد با رفع سد معبر در مجموعه وظایف شهربان قرار گیرد.
شریفی در پایان خاطر نشان کرد: برای اطلاع تخلف شهروندان میتوانند با شماره 1888تماس گیرند و مشکلات مربوط به ساخت و سازهای غیر مجاز را اطلاع دهند.
انتهای پیام/