به گزارش
گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ احمد هاشمیان، رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال گفت: از اینکه سرمربیان تیم ها دغدغه کنترل دوپینگ را دارند بسیار خوشحالیم. به امیر قلعه نویی و سایر سرمربیان تیم ها اطمینان می دهیم که کنترل دوپینگ همیشه با جدیت انجام شده و حجم نمونه گیری های کنترل دوپینگ در فوتبال و نتایج حاصل از آنالیز نمونه ها بهترین گواه برای این ادعا است.
بر اساس آمار منتشر شده از سوی سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ، فوتبال ایران در حال حاضر در بحث کنترل دوپینگ مقام اول آسیا و مقام پنجم فدراسیون فوتبال دنیا را به خود اختصاص داده است.
وی در ادامه بیان کرد: به جرات می توان گفت با توجه به فعالیتهای کنترل دوپینگ فوتبال، تحت هیچ شرایطی نتایج مسابقات به واسطه دوپینگ یک بازیکن تایید نمی شود و این یکی از اهداف اصلی مبارزه با دوپینگ در ورزش است. بنابراین مربیان و بازیکنان و علاقه مندان به هر یک از تیم ها اطمینان داشته باشند که هیچ نتیجه ای تحت تاثیر دوپینگ یک بازیکن تغییر نکرده و امیدواریم در ادامه نیز تغییر نکند.
رئیس کمیته پزشکی در رابطه با اظهارات سید جلال حسینی، مدافع تیم ملی فوتبال گفت: مسئله ای که از قول ایشان نقل شده، مضمون گفتگویی است که انجام داده و باید دید بر چه اساسی این مطالب را مطرح کرده است .چرا که وی از نزدیک با خدمات همکاران پزشک ما درتیم ملی کاملا آشنا است. در واقع وی به حجم فعالیتهای پزشکی که در تیم ملی صورت می گیرد، آگاهی دارد.
وی افزود: بازیکنانی که در مسابقات تیم ملی دچار مصدومیت می شوند از فرودگاه مستقیما به بیمارستان منتقل شده و در شرایط ویژه و با سرعت به روند درمانی آنها رسیدگی می شود و در نهایت سایر نیازهایی که دارند برطرف می شود. بازیکنانی چون تیموریان، حدادی فر، صادقی و بیگ زاده افرادی بودند که در حاشیه بازیهای تیم ملی دچار مصدومیت شدند و کادر پزشکی بلافاصله نیازهای پزشکی شان را برطرف کردند و خدمات کم نظیری را به ملی پوشان ارائه داده اند.
هاشمیان افزود: در مصاحبه های خود تکرار کرده ام که اگر باشگاهی بازیکن ملی پوش مصدوم داشته باشند در حین تمرینات یا بازیهای ملی دچار مصدومیت شده اند) سریعا به ما اعلام کند تا با توجه به تعهدی که داریم، اقدامات لازم را انجام دهیم.
وی در پاسخ به این موضوع که مدافع تیم ملی از نبود یک روانشناس در کنار تیم ملی ابراز نارضایتی کرده، گفت: حضور روانشناس در کنار تیم مسئله ای است که از سوی کادر فنی باید مطرح شود.
در واقع این کادر فنی تیم های ملی هستند که باید درخواست حضور روانشناس در کنار تیم را بدهد. اگر چنین درخواستی از سوی کادر فنی تیم ملی صورت بگیرد با هماهنگی و به فوریت به این موضوع رسیدگی می شود. بر اساس تقاضایی که از سوی کادر فنی تیم ملی مبنی بر حضور متخصص تغذیه، معاینات پیش از فصل، رسیدگی به مصدومین و برقراری تعامل با باشگاههایی که بازیکنانشان نیاز به اقدامات پزشکی دارند، وجود داشته، کمیته پزشکی این آمادگی را دارد تا با بالاترین کیفیت و سرعت موارد فوق را در اختیار تیم ملی قرار دهد و کما اینکه این اقدام را تاکنون انجام داده است.
رئیس کمیته پزشکی در پایان گفت: تاکنون در خواستی برای حضور روانشناس در کنار تیم ملی فوتبال بزرگسالان به دستمان نرسیده و ما نمی توانیم فردی را به تیم ملی تحمیل کنیم. لذا هر زمانی که کادر فنی تیم ملی صلاح بداند، اعضای روانشناس کمیته پزشکی این آمادگی را دارند تا در کنار تیم ملی باشند کما اینکه تاکنون هر یک از تیم های ملی این درخواست را از ما داشته اند بدون وقفه پاسخگوی نیازهایشان بوده ایم.
انتهای پیام/