فرسودگی ستون فقرات که می‌تواند ناشی از بالا رفتن سن باشد عامل اصلی کمردرد است اما با رعایت برخی نکات خطر آسیب‌دیدگی این عضو کاهش می‌یابد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران دکتر «میشل گلیبر» از آکادمی جراحان استخوان در آمریکا گفت: بسیاری از افراد مبتلا به کمردرد گله می‌کنند که علائم این عارضه در فعالیت‌های روزانه آنان خلل ایجاد می‌کند. این در حالی است که بسیاری از عادات غلط روزانه از فاکتورهای مهم بروز این قبیل دردها هستند.

 

به گفته دکتر گلیبر، شناسایی رفتارهای ناصحیح و موثر در بروز کمردرد ضروری است تا با خودداری از انجام آنها، روش‌های صحیح و سالم جایگزین شوند.

 

پزشکان معتقدند انجام مرتب ورزش به تقویت ماهیچه‌ و عضله‌های پشت کمک می‌کند. در صورتی که از کمردرد شدید رنج می‌برید نباید ورزش‌های سنگین انجام داد اما این مشکل در عین حال کم تحرکی و بی تحرکی را توجیه نمی‌کند. خوابیدن طولانی مدت یا نداشتن فعالیت بدنی کافی برای مدت زمان زیاد می‌تواند علائم درد کمر را تشدید کند.

 

دکتر گلیبر توصیه می‌کند افراد باید از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنند. همچنین در صورتی که فرد مجبور به انجام این کار باشد باید از تکنیک‌های صحیح بلند کردن اجسام استفاده کند. در عین حال ضرورت دارد وزن بدن در حد متعادل نگه داشته شود چون داشتن اضافه وزن، خود فشار مضاعف به کمر وارد می‌کند.

 

به گزارش ایسنا به نقل از خلیج تایمز، طرز ایستادن و نشستن هم در ایجاد کمردرد و جلوگیری از تشدید آن موثر است. در بهترین وضعیت گوش‌ها باید در راستای سرشانه و شانه‌ها در راستای باسن باشند.

 

برچسب ها: پیشپگیری ، کمر ، درد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار