وی با اشاره به نقش سبزیها و میوهها در عملکرد بهتر دستگاه عصبی و مغزی، تصریح کرد: اسفناج، کلم و کاهو از مهمترین سبزیجاتی هستند که تاثیر مفید آنها بر مغز و اعصاب ثابت شده است.
سعادتی تاکید کرد: اسفناج حاوی آنتی اکسیدانهایی است که کاهش مشکلات سیستم عصبی مرکزی موثر بوده و توان شناخت و یادگیری را هم ارتقاء میدهد.
وی با بیان اینکه اسفناج بسیار بیشتر از سبزیجاتی نظیر کاهو دارای فولات است، یادآور شد: فولات از خانواده بزرگ ویتامین B و محلول در آب است که کمبود آن موجب بروز علائم و عوارضی نظیر اسهال، کاهش اشتها، از دست دادن وزن، ضعف، زخم دهان و زبان، سردرد و برخی دیگر از عوارض میشود.
انتهای پیام/