سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران، گفت: مغزهای خوراکی به دلیل ویتامین E و انتی اکسیدانی که در آنها وجود دارد احتمال ابتلا به سندرومهای متابولیک قلبی و سرطان را کاهش می دهد.
وی افزود: ویتامین E موجود در مغزها، رادیکالهای آزاد را از بین میبرد و از این طریق ضدسندروم متابولیک قلبی و سرطان عمل میکند همچنین ویتامین C موجود در مرکبات نیز در این مسئله تاثیر میگذارد.
این متخصص تغذیه ادامه داد: بتاکارتنی که در هویج دیده میشود نیز ضد سندروم متابولیک بیماری قلبی و سرطان است همچنین تمام مواد غذایی که در آن آنتی اکسیدان وجود دارد هم در این مسئله تاثیر میگذارد.
صفوی تصریح کرد: فیتوکلینالهایی که در سبزیهای رنگی مانند فلفل دلمهای است آنتی اکسیدانهای قوی که در آنها به چشم میخورد ضد سندروم های متابولیک قلبی – عروقی و سرطان محسوب میشود.
انتهای پیام/