تامین اعتبار برای پرداخت تسهیلات به زندانیان نیازمند در محکومیت‌های مالی از محل وجوه قرض الحسنه بانک‌ها اختصاص خواهد یافت

به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، نمایندگان درادامه بررسی طرح الحاق موادی به قانون تنظیم مقررات مالی دولت مواد الحاقی 50 ، 51 و 52 را بررسی کردند.
 
براین اساس ماده 50 تصریح می‌کرد: مدت زمان تقسیط عوارض موضوع ماده (۳۲) قانون آیین‌نامه مالی و معاملاتی شهرداری‌ها از زمان صدور پروانه ساختمان تا زمان صدور پایان کار و حداکثر تا شش سال تعیین می‌گردد.

ماده 51 تصریح می‌کرد: شهرداری‌ها مکلفند حداکثر تا یک هفته پس از پرداخت نقدی و یا تعیین تکلیف نحوه دریافت عوارض به‌صورت نسیه نسبت به صدور و تحویل پروانه ساختمان متقاضی اقدام کند.  
 
پرداخت صد درصد (۱۰۰%) عوارض به‌ صورت نقد شامل درصد تخفیفی خواهد بود که به تصویب شورای اسلامی شهر می‌رسد. در پرداخت عوارض به‌صورت نسیه (قسطی و یا یکجا) نیز به‌ میزانی که به‌تصویب شورای اسلامی شهر می‌رسد به مبلغ عوارض اضافه خواهد شد.  
 
ماده 52 تصریح می‌کرد: به ‌منظور تأمین اعتبار برای پرداخت تسهیلات به زندانیان نیازمند در محکومیت‌های مالی مانند دیه و امثال آنکه ناشی از قتل و یا جرح غیرعمدی است و محکومین مالی نیازمند غیرکلاهبرداری، مبلغی که در قوانین بودجه سالانه تعیین می‌شود از محل وجوه قرض‌الحسنه بانک‌ها اختصاص می‌یابد و در اختیار ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند قرار می‌گیرد تا با نظارت وزارت دادگستری اقدام نماید. آیین‌نامه اجرائی پرداخت تسهیلات مذکور توسط وزارت دادگستری و ستاد دیه تهیه می‌شود و به ‌تصویب هیئت وزیران می‌رسد. دولت مکلف است نسبت به تضمین تسهیلات اعطائی این بند اقدام کند.
 
این ماده با 171 رای موافق، 3 رای مخالف و 6 رای ممتنع از مجموع 209 نماینده حاضر در صحن تصویب شد.

انتهای پیام/
برچسب ها: صحن ، علنی ، مجلس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار