تعميرگاه دريچه، اين هفته مجموعه اي از نكات ضروري براي نگهداري باتري را آماده كرده است كه در صورت توجه به آن باتري دستگاه بيشتر عمر خواهد كرد.

به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ از ساده ترين تلفن هاي همراه تا پيچيده ترين آنها نياز به داشتن باتري با كيفيت بالا دارند كه نه زود شارژ تمام كنند و نه در مدت زمان طولاني شارژ شوند، باتري ها نياز به مراقبت هاي خاص مي باشند، اين قطعه به قدري حساس است كه در صورت پيدا كردن هر نوعي مشكل دستگاه را بلااستفاده مي كند. در اين گزارش مجموعه اي از نكات ضروري براي نگهداري باتري را آماده كرده ايم كه در صورت توجه به آن باتري دستگاه بيشتر عمر خواهد كرد.


- باتري اولين قطعه اي در موبايل است كه در صورت خاموش شدن گوشي و يا بروز ايرادات شارژ مورد توجه قرار ميگيرد و بايد بررسي شود.

- باتري موبايلي كه تازه خريداري شده است، ابتدا از شارژ كاذبي كه داخل باتري است استفاده مي‌كنند .بنابراين بايد گوشي موبايل را در حالي كه خاموش است 6 تا 8 ساعت شارژ كنيم .قابل توجه است كه اين شارژ اوليه در عمر باتري گوشي موثر خو اهد بود.

- بايد توجه داشت كه باتري هاي موبايل از عمر معيني برخوردارند ولي ميتوان آنها را به دفعات شارژ كرد شارژ كردن باتري صدمه اي به آن نمي رساند. (در حدود 400 تا 1000 بار شارژ مجدد)

- عمر مفيد يك باتري موبايل بين يك تا دو سال متفاوت است .البته باتري ليتيمي دوام و عمر بيشتري نسبت به ساير باتري ها دارند.

- شارژ باتري موبايل در صورتي كه تلفن در حالت آماده به كار باشد طولاني نيست ؛اما چون موبايل در موقيعت هاي مختلف كاري اعم از حالت مكالمه استفاده از بلوتوث ؛دوربين؛راديو و.....قرار ميگيرد شارژ باتري آن بنا به نوع كاركرد گوشي زودتر و يا ديرتر تمام مي‌شود.

- چنانچه موبايل آب خوردگي شديد پيدا كرده و در آب افتاده است پيش از انجام هر كاري بايد باتري آن را خارج كنيم ؛البته در صورت امكان بايد در هنگام خارج كردن باتري از دستگاه موبايل آن را خاموش كنيم.

- چنانچه مدتي از باتري موبايل استفاده نشود از كار مي افتد و ديگر توانايي روشن كردن گوشي را نخواهد داشت كه اصطلاحا ميگويند باتري به خواب الكتريكي رفته است .براي رفع اين اشكال بايد به باتري شوك داده شود.

- بعضي از باتري ها بعد از مدتي فرسوده ميشوند و شارژ آنها سريع تخليه ميشود كه اصطلاحا ميگويند باتري اهمي شده است در اينگونه موارد چنانچه با شوك دادن مشكل باتري حل نشد بايد تعويض شود.

گزارش از : مصطفي عسگري


برچسب ها: دریچه ، باتری ، تلفن ، قطعه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
kiavash
۱۹:۱۲ ۱۵ شهريور ۱۳۹۶
چرا شارج باطری سریع تمام می شود در سورتی که ان را از قبل شارج کرده و کامل شده است و از 100 به 60 یا 50 رسیده
Iran (Islamic Republic of)
یوسف
۲۱:۰۰ ۱۶ آذر ۱۳۹۳
در مورد بسته اینترنتی رایتل اطلاعات بدید
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۱:۴۹ ۱۵ آذر ۱۳۹۳
گفتید که باتری تازه رو باید 6 تا8 ساعت شارژ کنید...این درست نیست...چون وقتی باتری پر میشه ،آداپتور به طور اتوماتیک برق ورودی به باطری رو قطع میکنه
Iran (Islamic Republic of)
یوسف بدری
۱۷:۳۲ ۱۵ آذر ۱۳۹۳
سلام ممنون از اطلاعات مفیدتو ی سوال داشتم
چجوری میشه باطری شوک داد