به گزارش
خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران؛ کلنگ عملیات عمرانی جهت احداث جاده برای ورودی شهر "باستانی سیراف" حدود 45 روز گذشته به زمین خورد و کارگران تلاش خود را آغاز کردند تا جادهای برای دسترسی بهتر از طریق اتوبان "کنگان – عسلویه" به این شهر پرآوازه تاسیس کنند.
پس از روزها فعالیت نوبت به تخریب کوهی رسید که تقریبا سه سال بود، به صورت طبیعی و اتفاقی نفش نمایی به شکل صورت یک "بانو" بر روی آن به وجود آمده بود.
فعالان محیط زیست که از این حادثه با خبر بودند، با نامه نگاری و گفتگو با اعضای شورای شهر و همچنین شهرداری قصد جلوگیری تخریب این اثر طبیعی را داشتند که بیفایده بود و قولهای مساعدت مسئولان نیز بینتیجه ماند و این اثر طبیعی با بیلهای مکانیکی اتومبیلهای شهرداری تخریب شد.
مهندس فروزانی مدیر کل میراث فرهنگی استان بوشهر در واکنش به این رویداد به باشگاه خبرنگاران، گفت: این چهره که بر روی دیواره کوه نمایان شده بود به صورت طبیعی رخ داده بود و قابلیت ثبت نداشت و تخریب شدن یا نشدن آن در حیطه چهارچوب سازمانی میراث فرهنگی نبود.
گفتنی است، شهر باستانی سیراف در بخش مرکزی شهرستان کنگان در استان بوشهر قرار دارد و یکی از آثار تاریخی و از نقاط دیدنی استان بوشهر در جنوب ایران است که دارای آثار طبیعی و باستانی بسیاری نظیر "دخمه های باستانی سیراف، قبرهای سنگی، مسجد امام حسن (ع) _این بنا بهترین بنای عمومی سیراف است که بر ویرانه های یک دژ ساسانی بنا گردیده است_ عمارت شیخ جبار نصوری،" است.
"شاید اگر این نمای طبیعی تخریب نمیشد و مورد بازسازی و نگهداری قرار میگرفت، میتوانست جلوه زیبایی برای گردشگران، زمان ورود به این شهر باستانی را داشته باشد." انتهای پیام/
مگه کارای اینا از این بهتر میشه؟