به دلیل آنکه خرما و توت منبع مهم تأمین آهن بدن محسوب نمی‌شوند مصرف این مواد غذایی به همراه چای سبب از بین رفتن آهن بدن نمی‌شود.

مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به مصرف چای با خرما و توت گفت: مصرف چای با خرما و توت سبب کاهش آهن در بدن فرد نمی‌شود.

وی افزود: به دلیل آنکه افراد خرما و توت با چای را به میزان کمی استفاده می‌کنند از بین رفتن آهن را در بدن فرد به دنبال نخواهد داشت.

این متخصص تغذیه با اشاره به دلایل دیگر از بین نرفتن آهن بدن در اثر مصرف خرما و توت به همراه چای اظهار داشت: همچنین به دلیل آنکه خرما و توت آهن زیادی ندارند و از منابع عمده تأمین این ویتامین در بدن فرد محسوب نمی‌شوند مصرف این مواد غذایی به همراه چای از بین رفتن آهن بدن فرد را به دنبال نخواهد داشت.


انتهای پیام/

برچسب ها: چای ، توت خشک ، آهن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.