وی افزود: مصرف غذاهای کارخانهای که مواد افزودنی در آن وجود دارد نیز حساسیت افراد مبتلا به آلرژی را تشدید میکند و به این دلیل مصرف آن به مبتلایان به این بیماری توصیه نمیشود.
این متخصص آسم و آلرژی با اشاره به دیگر ممنوعیتهای غذایی مبتلایان به آلرژی عنوان کرد: آبمیوههای صنعتی نیز به دلیل وجود افزودنی به آن توسط مبتلایان به آلرژی مصرف نشود.
عرشی ادامه داد: مصرف غذاها و میوههای طبیعی به خصوص لیموشیرین به افراد مبتلا به آلرژی توصیه میشود، علاوه بر لیموشیرین، مصرف میوههای دارای ویتامین ث به خصوص در آلرژیهایی که در اثر آلودگی هوا ایجاد میشود. به دلیل آنتی اکسیدان موجود در آن به بیماران مبتلا به این بیماریها توصیه میشود.
انتهای پیام/