استاد گروه علوم خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت:مصرف کودهای بیولوژیک موجب کاهش مصرف کودهای شیمیایی همراه با کاهش هزینه های تولید می شود.

ناصر علی اصغر زاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تامین مواد غذایی خاک برای گیاه با مصرف کود بیولوژیک امکانپذیر است.

وی تصریح کرد: کودهای بیولوژیک را باید عاملی در بهبود خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک قلمداد نماییم.

علی اصغر زاد ادامه داد: با توجه به کم آبی کودهای بیولوژیک نگهداری آب در خاک را افزایش می دهد.

استاد گروه علوم خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: تولید محصولات سالم با مصرف کودهای بیولوژیک عینیّت می‌یابد.

وی افزود: کودهای بیولوژیک کودهایی هستند که از فعالیت های زیستی حاصل می شوند.

استاد گروه علوم خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: افزایش پایدار باروری خاک با بهره گیری از کودهای بیولوژیک دور از انتظار نیست.

علی اصغر زاد کود بیولوژیک را در افزایش عناصر غذایی خاک تاثیرگذار دانست و تاکید کرد: بهره گیری از کود بیولوژیک افزایش عناصر غدایی متحرّک در خاک را در پی دارد.
انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.