ناصر علی اصغر زاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تامین مواد غذایی خاک برای گیاه با مصرف کود بیولوژیک امکانپذیر است.
وی تصریح کرد: کودهای بیولوژیک را باید عاملی در بهبود خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک قلمداد نماییم.
علی اصغر زاد ادامه داد: با توجه به کم آبی کودهای بیولوژیک نگهداری آب در خاک را افزایش می دهد.
استاد گروه علوم خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: تولید محصولات سالم با مصرف کودهای بیولوژیک عینیّت مییابد.
وی افزود: کودهای بیولوژیک کودهایی هستند که از فعالیت های زیستی حاصل می شوند.
استاد گروه علوم خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: افزایش پایدار باروری خاک با بهره گیری از کودهای بیولوژیک دور از انتظار نیست.