مصرف غذاهای تند و تیز نه تنها باعث بوی بد دهان می‌شود، بلکه این غذا‌ها روی عرق نیز تاثیر گذاشته و موجب بوی بد بدن نیز می‌شود.

حسام کبیری متخصص بیماری‌های دهان و دندان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: بسیاری از مردم تصور می‌کنند که بوی بد بدن به دلایلی نظیر حمام نرفتن است و در صورتیکه فردی به طور مرتب حمام برود، دیگر هیچ بوی بدی از او استشمام نمی‌شود. 

وی گفت: براساس تحقیقات، بسیاری از مواد غذایی و عواملی که موجب بوی بد دهان می‌شوند، می‌توانند موجب بوی بد بدن نیز شده که البته کمتر به این موضوع توجه می‌شود. 

کبیری تاکید گرد: مصرف غذاهای تند و نیز نه تنها باعث بوی بد دهان می‌شود، بلکه این غذا‌ها روی عرق نیز تاثیر گذاشته و موجب بوی بد بدن نیز می‌شود. 

وی یادآور شد: وقتی غذاهای تند و تیز نظیر ادویه‌جات، سیر و فلفل به دستگاه گوارش برسند، چند نوع گاز بد بو حاوی گوگرد تولید می‌کنند که بسیاری از این محصولات می‌توانند به سمت شش‌ها و منافذ پوستی رفته و ایجاد بوی نامطبوع کنند. 

کبیری خاطر نشان کرد: کاهش مصرف غذاهای تند و تیز مصرف برخی از مواد غذایی با غذاهای تند و تیز به ویژه مصرف جعفری و شستن دهان و دندان به طور مرتب، می‌تواند تاثیر غذاهای حاوی تند و تیز را در ایجاد بوی بد دهان و بدن کاهش دهد. 




انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.