دکتر سید ابراهیم هاشمی عضو هیات مدیره صنعت پخش ایران در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: با تبدیل ارز مرجع به مبادلهای؛ دولت جهت کاهش پرداخت از جیب مردم یارانهای را به دارو اختصاص داد که با انجام این کار بیمهها در پرداخت خود به بیمارستانها و داروخانهها در شرایط خوبی قرار دارند.
وی با اشاره به اینکه اگر یارانه داروی بیماران سرطانی و صعب العلاج قطع شود؛ دارو به قیمت قبل (قیمت روز) بازمیگردد؛ افزود: هم اکنون ۲۹۲ قلم داروی مربوط به این بیماران زیر پوشش بیمه است که برخی برند اصلی استٰ یعنی قیمت پایه آنها همان قیمت ژنریک یا تولید داخل است و به مابه التفاوت آن یارانه اختصاص مییابد.
هاشمی با بیان اینکه در تمام دنیا برای آنکه بیمه و دولت هزینهها را متعادل کنند، پوشش بیمهای دارو به نوع ژنریک آن تعلق میگیرد؛ تصریح کرد: کاهش قیمت به نفع دولت و مردم خواهد بود و مابقی اعتبارات در جای دیگر هزینه میشود.
عضو هیات مدیره صنعت پخش با تاکید بر اینکه تولید داخل ایران از قیمت ژنریکهای دنیا خیلی پایینتر است؛ گفت: وقتی تولید داخل داشته باشیم قیمت پایین خواهد بود ولی اگر برند خارجی یا ژنریک خارجی در بازار موجود باشد، مبنای قیمت گذاری تولید داخل است و مابه التفاوت را بیمار پرداخت میکند.
به گفته وی، در حال حاضر تمامی داروهای بیماران صعب العلاج که در فهرست دارویی وزارت بهداشت موجود هستند، تحت پوشش بیمه قرار گرفتهاند که این امر سبب شده تا حدودی مشکلات این قشر از بیماران برطرف شود.
انتهای پیام/