به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، هر کدام از عناوین یاد شده، تیشهای هستند بر ریشهی محیط زیست ایران که در سالهای اخیر زمینهی نابودی محیط زیست کشور را فراهم کرده است.
ورود ناآگاهانه و غیر مسئولانه برخی از افراد در جهت بهرهبرداری از ذخائر زیست محیطی کشور موجب سرعت بخشیدن به تخریب محیط زیست ایران شده است.
یکشنبه گذشته بود که معصومه ابتکار، رئیس سازمان محیط زیست کشور با بیان اینکه این سازمان تلاش خود را برای جلوگیری از واگذاری آشوراده کرده است، گفت: در نهایت محیط زیست به گردشگری بافت و زور مسئولان میحط زیست به دولت نرسید.
سعید متصدی، معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست کشور با اشاره به مخاطرات زیست محیطی مربوط به پروژههای توسعه به خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: مخاطرات زیست محیطی مربوط به پروژههای توسعه از جمله جادهها و بزرگراهها صنایع بایستی در قالب گزارشات ارزیابی مورد توجه قرار گرفته و صاحب آنها باید نسبت به تقلیل اثرات سوء پروژههای پیشنهادی اقدامات لازم را انجام دهند.
وی در خصوص نقش سازمان محیط زیست کشور در پیشبرد این پروژه، اظهار داشت: سازمان محیط زیست با استفاده از ابزار ارزیابی نسبت به تصمیم گیری در خصوص اجرایی شدن پروژهها اقدام می کند.
متصدی تأکید کرد: در این زمینه در سال گذشته بالغ بر 39 پروژه را مورد بررسی قرا ر گرفته است که در 17 مورد با اجرای آنها مخالفت به عمل آمده است.
معاون محیط زیست انسانی ادامه داد: در حال حاضر ساز و کار نظارت و پایش به منظور رعایت الزام گزارشات ارزیابی تدوین شده و در مرحله ابلاغ به استانها به سر می برد.
وی خاطر نشان کرد: در ارتباط با پروژههایی که دارای پیشرفت فیزیکی و یا مصوبات هئیت دولت در گذشته است و یا دارای اعتبار مصوب بودهاند به دلیل مسکوت ماندن قانون امکان برخورد پیچیده و مشکل زا است.
گزارشات حاکی از آن است که سرنوشت میحط زیست ایران درهالهای از ابهام است و شاید روزی برسد که حسرت روزهای از دست رفته را بخوریم و دیگر راه بازگشتی وجود نداشته باشد.
انتهای پیام/