بهترین خاصیت این گیاه خوش رنگ و خوش طعم، هضم سریع چربی است.

مسعود حیدریان متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: هل سبز یکی از ادویه‌های گرم و خوش طعم است و معمولا در طب سنتی از جوشانده این گیاه خوش طعم در بهبودی برخی بیماری‌ها به افراد توصیه می‌شود.

وی افزود: بهترین خاصیت ممکن این گیاه خوش رنگ و طعم و هضم سریع چربی‌ها است و معمولا مشکلات گوارشی را درمان می‌کند، درمان نفخ، قولنج و اسهال از درمان‌های بارز مصرف هل محسوب می‌شود.

وی اذعان داشت: تمام گیاهان موجود در طبیعت خاصیت درمانی دارند و معمولا روغن گیاهی و خوراکی هل برای ضد عفونی کردن بسیار خوب است و این گیاه سبز رنگ در برخی موارد می‌تواند باعث بهبودی گلو درد نیز شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: هل ، قولنج ، خاصیت درمانی ، نفخ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.