روزنامه انگلیسی «ساندی تایمز» در این مورد نوشت که از سالی جونز در شبکه های اجتماعی عکس هایی متفاوتی منتشر شده است. در یکی از این عکس ها که مربوط به اوایل دهه 90 می شود وی بی حجاب در حال گیتار زدن است و در کنار آن عکس دیگری وجود دارد که او را با حجاب و روبند نشان می دهد.
جونز پیش از پیوستن به داعش در خانه ای زیر نظر خدمات اجتماعی زندگی می کرد و در دهه 90 عضو یک گروه موسیقی پانک- راک بود که پس از پیوستن به داعش نامش را به «سکینه حسین» تغییر داده است.
وی یکی از بیش از 2 هزار و 500 غربی است که کشورشان را برای پیوستن به داعش ترک کرده اند که عده قابل توجهی از آنان را جوانان تشکیل می دهند و برای جذاب نیرو برای داعش فعالیت در شبکه های اجتماعی از جمله توییتر، فیس بوک، واتس آپ و.... را پیگیری می کنند.
لطف نظام در حق موسوی و کروبی
مشاور عالی دبیر شورای نگهبان حصر موسوی و کروبی را لطف نظام در حق این افراد دانست و گفت: در سال 88 اقدام علیه امنیت ملی بیشترین و خسارت به اموال عمومی کمترین مصادیق مجرمانه است که در قانون مجازاتِ اقدام علیه امنیت ملی تا اعدام هم هست.
عباسعلی کدخدایی در گفت و گو فارس با اشاره به اینکه موسوی حاضر نشد برای پذیرش نتیجه بازشماری تعهد مکتوب بدهد گفت: آقای آقامحمدی گفت من با آقای موسوی صحبت کردم و ایشان چند شرط را گفته که اگر این کارها انجام شود من می پذیرم، واقعاً خیلی برای ما دشوار بود اما گفتیم اگر چنین مسأله ای هست مشروط بر اینکه به صورت مکتوب به ما تعهد دهید که اگر در بازشماری تخلف عمده و تغییر محسوس احساس نشد، شما نتیجه انتخابات را می پذیرید، لذا گفتیم در این صورت ما حاضر خواهیم بود این کار را انجام دهیم که ایشان نپذیرفت و ارجاع کرد به نمایندگانش و نمایندگان او نیز نپذیرفتند.
وی در باره بحث تقلب در انتخابات نیز اظهار کرد: وقتی می گوئیم تقلب اتفاق افتاده است باید قبول کنیم که 400 هزار نفر حدوداً از وزارت کشور درگیر هستند و مشابه آن نیز از شورای نگهبان درگیرند تقلب کرده اند.. علاوه بر این نهادهای نظارتی، اطلاعاتی و امنیتی و پشتیبانی نیز درگیر انتخابات هستند یعنی کل کشور باید با هم توافق کنند تا رأی آقای زید را عمرو بخوانند؛ این اصلاً امکان پذیر نیست و این مطلبی است که خود افرادی هم که در زمانی معترض بودند، در جایی گفته اند، مانند نماینده آقای موسوی(آقای آخوندی) که در محضر حضرت آقا در جلسه 26 خرداد 88 اعلام کرد که ما مطمئن هستیم که تقلب امکانپذیر نیست، نه اینکه اتفاق نیفتاده است بلکه امکان پذیر نیست اما ایشان بی انصافی کرد و این مسأله را در رسانه ها مطرح نکرد. در حالی که باید در رسانه ها نیز اعلام می کرد که امکان تقلب وجود ندارد.
رسوایی مفتی سرشناس سعودی
در ادامه رسوایی مفتی های وهابی، عکس های لو رفته احمد الغامدی، رئیس سابق "شورای امر به معروف و نهی از منکر" مکه در آغوش زنی ایتالیایی در رسانه ها منتشر شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، تصاویر جدید منتشر شده از "احمد الغامدی" رئیس سابق "شورای امر به معروف و نهی از منکر" مکه، رسوایی دیگری را برای مفتی های وهابی به دنبال داشت.
سایت خبری "سما" سوریه در این باره گزارش داد؛ این عکس های لو رفته از الغامدی وی را در کنار خانم بی حجاب ایتالیایی نشان می دهد که طی سفرش به این کشور با او آشنا شده است.
این عضو سابق شورای امر به معروف عربستان در توجیه این رسوایی خود گفت: من سال پیش برای تبلیغ دین و اقامه نماز جمعه به ایتالیا رفته و با این زن آشنا شدم.
خودکشی زنان ایزدی برای رهایی از داعش
سازمان عفو بین الملل اعلام کرد که اقدام گروه تروریستی داعش در بردگی گرفتن جنسی زنان و دختران ایزدی باعث شده است که آنها دست به خودکشی بزنند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سازمان عفو بین الملل در گزارش خود آورده است: بیشتر این دختران که در بازار النخاسه داعش برای خرید و فروش عرضه می شوند، به سن بلوغ نرسیده اند و با وجود اینکه در بین آنها دختران نوجوان هستند اما آنها نیز از این برده گی در امان نمانده اند.
"دوناتیلا روویرا" مشاور ارشد بحرا ها در سازمان عفو بین الملل در این گزارش گفت: عمر بسیاری از دختران جوانی که قربانی بردگی جنسی شده اند، 14 یا 15 سال یا کمتر است.
این گزارش افزود: یک دختر جوان به نام جیلان 19 ساله از ترس مورد تجاوز قرار گرفتن خودکشی کرده است. این مطلب را خواهر این دختر بیان کرد.
یکی از زنان ایزادی ربوده شده توسط گروه داعش که بعدا توانست از دست این گروه فرار کند، این حادثه را تایید می کند.
وی گفت: "یک روز، به ما لباس هایی نظیر لباس های رقص دادند و از ما خواستند که دوش بگیریم و این لباس ها را به تن کنیم. جیلان در حمام خودکشی کرد".
/ انتهای پیام