بایدها و نبایدهای تغییرات مدیریت کلان سینما (3)؛
بایدها و نبایدهای تغییرات مدیریت کلان سینما (3)؛
"شهرام مکری" کارگردان سینما در خصوص اختلافات مدیران سینما و سیاستهای جدید برای حوزههای مختلف سینمایی در گفتگو با
خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران گفت: یک سری از زیرساختها در سینما بنا به دلایلی از سالها قبل بوجود آمده اما با وجود اینکه آن دلایل امروز از بین رفته ولی هنوز ارگانها و سازمانهای قبلی وجود دارد.
مکری ادامه داد: یکی از آنها موسسههای رسانههای تصویری است که وقتی بوجود آمد که درعرصه رقابت موسسه خصوصی دیگری برای توزیع وجود نداشت.
این کارگردان گفت: پس در بحث واگذاری مأموریتهای جدید و در راستای ایده کوچک سازی اگر تصویب این قوانین بر طبق اهداف مثبت باشد و مأموریت آن حوزه به جای دیگری واگذار شود اتفاق بدی نیست.
وی اظهار داشت: بنیاد سینمایی فارابی هم همینطور است بین دههی 60 تا آخر 70 حضورش معنا داشت، بعد از آن تجهیزات فیملبرداری و روند تولید فیلم تغییر کرد. پس به نظر می رسد فارابی هم باید تغییر رویکرد و سیاست دهد و به صرف اینکه چون نهاد دولتی است نباید به شکل قدیمی باقی بماند.
مکری گفت: در نتیجهی تغییر و تحول در زمینه ساختار سینمای ایران به سمت خصوصی شدن یک امر ضروری است حتی فکر میکنم در حوزههای دولتی دیگر از جمله مرکز گسترش سیمای تجربی و حوزه هنری و ... نیز باید یک بازنگری در مورد شیوههای فعالیت بشود در غیر این صورت از روند تهیه و توزیع در سینما جا میمانند، همانطور که الان فارابی جا مانده است.
این کارگردان در پایان گفت: مدیران باید به جای حفظ پست مدیریتی – دولتی به این فکر کنند که چطور میشود ارگان را برای خدمت بهتر آماده کنند.
بایدها و نبایدهای تغییرات مدیریت کلان سینما (2)؛
بایدها و نبایدهای تغییرات مدیریت کلان سینما (1)؛
انتهای پیام/ اس