به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران ، بیشتر مواد غذایی که میخریم دارای بسته بندی پلاستیکی است، بسته بندیهایی تولید شده از فراوردههای پتروشیمی که قابل تجزیه در محیط زیست نیستند و باعث افزایش زبالهها میشوند.
پژوهشگران سعی دارند در چهارچوب یک پروژه اروپایی که «سوکسی پک» (Succipack) نام دارد بسته بندیهایی از جنس «پلی بوتیلن ساکسی نت» (polybutylene succinate) یا به اختصار «پی بیاس» تهیه کنند که ماده اولیه آن استخراج شده از گیاهان است.
ماده اولیه محصول جدید، دانههای کوچکی است که از ضایعات چغندر، گندم و ذرت به دست میآید. بنابراین تولید این محصول جدید، روند تولید محصولات غذایی کشاورزی را مختل نمیکند.
هدف از این پروژه استفاده بیشتر از زیست تودههای گیاهی و همچنین کاهش اندازه بسته بندیهای بزرگ و دست و پاگیر است.
این یک پروژه طولانی مدت است و پژوهشگران امیدوارند که در آینده امکان بازیافت کامل این بسته بندیهای زیست محیطی و بازگشت دوباره آنها به طبیعت را فراهم آورند و بتوانند از آن به عنوان یک کود قوی برای خاک استفاده کنند.
انتهای پیام/