دکتر رضا لاری پور سخنگوی سازمان نظام پزشکی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه پخش برنامه ثریا از سوی رسانه ملی ذهن مردم و جامعه پزشکی را مشوش نمود؛ بیان داشت: تعدادی از اعضای جامعه پزشکی بطور خود جوش یک کمپین اعتراضی را در خصوص هجمههای جامعه پزشکی راه اندازی نمودند تا نسبت به این موضوع که افرادی مغرضانه یا بدون غرض اقدام به ساخت برنامه علیه جامعه خدوم پزشکی میکنند؛ واکنش نشان دهند.
وی با اشاره به اینکه بیش از 12 هزار امضاء از سوی گروههای مختلف؛ انجمنها؛ نهادهای صنفی و بیمارستانها به سازمان نظام پزشکی ارسال شده است؛ افزود: بسیاری از اعضای جامعه پزشکی آمادگی خود را اعلام کردهاند تا فیش حقوقی و میزان دریافت کارانههای خود را در بیمارستانهای خصوصی و دولتی نشان دهند تا آمار و ارقام غلطی که ذهن مردم و سایر آحاد جامعه را مورد خدشه قرار داده؛ تصحیح نمایند.
مشاور رئیس کل سازمان نظام پزشکی با تاکید بر اینکه رابطه بین پزشک و بیمار مهمترین اصل اساسی درمان است، ادامه داد: برای مردم و جامعه پزشکی پذیرفته نیست که رابطه مستحکم بین بیمار و پزشک اینگونه مورد هجمه و خدشه قرار گیرد چرا که پس از خانواده و روابط مستحکم درون این نهاد؛ پزشک محرمترین فرد به بیمار محسوب میشو.
وی با اشاره به اینکه در هر کسوتی و در هر صنفی افرادی هستند که رعایت شئونات حرفهای و الزامات مورد نظر را انجام نمیدهند؛ اذعان داشت: همواره باید این نکته را مد نظر قرار داد که شناخت یک حرفه و صنف وابسته به این افراد نبوده و الزاما آن حرفه به نام این افراد شناخته نمی شود.
لاری پور با تاکید بر خود اتکایی جامعه پزشکی اظهار داشت: تلاش های جامعه پزشکی بر کسی پوشیده نیست و اینکه اکثر موارد درمانی در داخل کشور انجام می شود خود گواه این مطلب است.
پرداختی بر اساس طرح تحول سلامت انجام نشده است
سخنگوی سازمان نظام پزشکی در ادامه با اشاره به اینکه پس از اجرای طرح تحول سلامت هیچ گونه پرداختی بر اساس آن به جامعه پزشکی صورت نگرفته است؛ تصریح کرد: طبق گفته ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران میانگین پرداختی کارانه در دانشگاهی با این وسعت که بزرگترین دانشگاه کشور محسوب می شود و بیشترین عملیات پزشکی در آن اتفاق میافتد کمتر از 6 میلیون تومان بوده است.
وی تاکید کرد: از همه اعضای جامعه پزشکی درخواست می شود تا از شان و جایگاه پزشکی کشور حفاظت کنند چرا که خود پالایشی که توسط خود این جامعه اتفاق میافتد یکی از نکات اساسی و ارزشمندی است که درون این قشر عظیم میتواند وجود داشته باشد تا الگویی برای سایر مناصب شغلی نیز باشد.
لاری پور با اشاره به اینکه مردم باید آگاه باشند که جامعه پزشکی هیچ علاقه ای به ارتباطات مالی بین بیمار وپزشک ندارند خاطرنشان کرد: برای از بین بردن هر نوع رابطه مالی بین بیمار و پزشک باید بیمه ها را تقویت کنیم و خرید خدمت نیز با نرخ واقعی رخ دهد .
وی با بیان اینکه وظیفه ذاتی رسانه ملی آگاهی بخشی به جامعه است ؛اظهار داشت :نباید رسانه ملی این اطلاع رسانی را غلط انجام دهد و اعتماد بیمار به پزشک که بخشی از چرخه درمان را تشکیل می دهد از بین ببرد.
انتهای پیام/