نقص نظام ثبت و گزارش دهی در خصوص بیماری بوتولیسم، یک مشکل جدی در کنترل و پیشگیری از بوتولیسم بوده و این مشکل هم در بخش دولتی هم در بخش خصوصی مشاهده می‌شود.

محمد مهدی رادفر متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: بوتولیسم که انواع مختلفی دارد، به طور عمده به دلیل مصرف غذاهای فاسد نظیر کمپوت‌‌ها و کنسروها بروز می‌کند.

وی افزود: متاسفانه برخی از مشکلات در حوزه بهداشت و درمان موجب شده که کنترل بوتولیسم با مشکلاتی همراه باشد.

رادفر تاکید کرد: نقص نظام ثبت و گزارش دهی در خصوص بیماری بوتولیسم، یک مشکل جدی در کنترل و پیشگیری از بوتولیسم بوده و این مشکل هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی مشاهده می‌شود.

وی گفت: در واقع تقویت نظام گزارش دهی موضوعی بسیار جدی است که تاثیر به سزایی در دستیابی به اهداف نظام مراقبت بهداشتی و درمانی خواهد داشت.

رادفر خاطر نشان کرد: افراد جوان و زنان خانه دار نیز از مهم ترین افراد معرض خطر ابتلا به بوتولیسم هستند که آموزش آن‌ها در زمینه نحوه صحیح تهیه و فرآوری مواد غذایی و سایر موضوعات مرتبط، می‌تواند خطر این بیماری را کاهش داده و از عوارض جانی و مالی ‌آن‌ بکاهد.



انتهای پیام/

برچسب ها: کنسرو ، سم ، بوتولیسم ، کمپوت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.