به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی بانک ملت، محمدرضا ساروخانی با بیان اینکه با مرکز پژوهشهای مجلس نیز در این زمینه مذاکره شده است، افزود: قرار است مدل تهیه شده در اختیار این مرکز قرار گیرد تا در مجلس مطرح و تغییرات قانونی انجام شود و نتیجه کار به عنوان یک طرح سراسری باعث تسهیل در تامین مالی شرکتهای دانش بنیان خواهد شد.
مدیرعامل بانک ملت به ثبت یک بانک ونچر از سوی شرکت تامین سرمایه بانک ملت به عنوان متولی بانکداری سرمایه گذاری این بانک، اشاره کرد و اظهار داشت: در عین حال سایتی نیز ایجاد شده است که متقاضیان مشارکت با بانک در آن ثبت نام میکنند تا پس از بررسیهای لازم، چند مورد آن برای سرمایه گذاری مشترک انتخاب شود.
وی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بانک ملت و دانشگاه تهران، با اشاره به تامین مالی شرکتهای زیادی از سوی بانک ملت که با تعریف شرکتهای دانش بنیان تطبیق داشته است، تصریح کرد: در حال تعریف محصولی برای این شرکتها هستیم ضمن اینکه واحدی ویژه شرکتهای دانش بنیان در بانک ملت ایجاد خواهد شد.
این تفاهمنامه که به امضای محمدرضا ساروخانی مدیرعامل این بانک و محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران رسیده است، سطح همکاریهای متقابل را از طریق تمرکز بخشی از حسابهای دانشگاه و گسترش بسترهای مناسب برای ارائه خدمات و تسهیلات بانکی ارتقا خواهد داد.
بانک ملت با رعایت قانون عملیاتی بانکی بدون ربا، آیین نامهها، دستور العملهای اجرایی، مقررات، ضوابط و نرخهای جاری، به ارائه خدمات خرد و خدمات ویژه بانکداری الکترونیک، اعتباری، ارزی، سرمایه گذاری و تامین سرمایه و سایر موارد به دانشگاه تهران اقدام خواهد کرد.
دانشگاه تهران نیز در این تفاهمنامه متعهد شده است که نسبت به افتتاح حسابهای الکترونیک و تمرکز بخشی از منابع مالی دانشگاه، اعضای هیات علمی، مدیران و کارکنان نزد بانک ملت اقدام کند و فعالیتهای مرتبط، ضمانتنامهها، گشایش اعتبارات اسنادی و عملیات ارزی خود را از طریق این بانک انجام دهد.
محمدرضا ساروخانی، مدیرعامل بانک ملت در مراسم امضای این تفاهمنامه، همکاری با دانشگاه تهران به عنوان یک تشکیلات علمی بزرگ را برای این بانک یک افتخار خواند و گفت: در حوزههای مختلف میتوانیم با دانشگاه همکاری داشته باشیم که از جمله آنها ارائه خدمات به دانشجویان، کارکنان و استادان همچنین تامین مالی شرکتهای دانش بنیان دانشگاه است.
ساروخانی همچنین برای راه اندازی پایگاههای شبانه روزی خودپردازهای بانک ملت در مکانهای مورد نظر دانشگاه تهران اعلام آمادگی کرد و گفت: بانک برای نصب و راه اندازی کارتخوانهای فروشگاهی و راه اندازی سامانه صدور آنی کارت برای دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه نیز آمادگی کامل دارد.
رییس دانشگاه تهران نیز با قدردانی از حمایتهای بانک ملت از برگزاری مراسم هشتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران گفت: دانشگاه تهران ظرفیتها و استعدادهای زیادی دارد که برای به فعلیت درآوردن آنها به کمک بانک ملت نیاز دارد.
دکتر نیلی به طرح ساماندهی دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود: بانک ملت میتواند با استفاده از زیرساختهای قدرتمند خود کمک بزرگی به اجرایی کردن این طرح کند ضمن اینکه طرح مذکور پس از فعال شدن به منابع بانکی زیادی نیاز خواهد داشت که بانک ملت میتواند در این زمینه نقش بسزایی ایفا کند.
پیرو نامه اداره نظامهای پرداخت بانک مرکزی در زمینه تغییر سقف مبلغ صدور دستور پرداخت پایا، دستور العمل اجرایی این دستور پرداخت ابلاغ شد و از این پس سقف مبلغ صدور دستور پرداخت پایا در بانک ملت تا ۵۰۰ میلیون ریال خواهد بود./
انتهای پیام/