به گزارش
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، آمد و رفت جادوگر به تیم ملی این بار کوتاهتر از قبل بود.
3 مهر امسال کاپیتان سابق تیم ملی و پرسپولیس که سابقه بازی در تیمهای بایرن مونیخ شالکه و باشگاههای عربی را در کارنامه دارد به یک باره و بدون زمینه قبلی به عنوان دستیار "کارلوس کی روش" روی نیمکت تیم ملی فوتبال قرار گرفت.
*همه اعتراضاتکریمی بدون هیچ سابقه مربیگری سر از نیمکتی درآورد که برای آن گزینههای زیادی مطرح شده بود اما درست تنها چند ساعت مانده به پرواز ملی پوشان به جام ملتهای استرالیا، کریمی با انتشار پیغامی روی صفحه اینستاگرامش با این مضمون که "اگر نمیتوانی خدمت کنی، برو تا خیانت نکنی" به نوعی استعفایش ازمربیگری تیم ملی را اعلام کرد و همراه ملی پوشان به استرالیا نرفت.
*عادت به غافلگیریدر واقع استعفای کریمی هم مثل آمدنش به تیم ملی غیر قابل پیش بینی بود. جادوگر فوتبال ایران به غافلگیر کردن در فوتبال ما عادت کرده است او همچنان که با حرکاتش در زمین بازی حریف را دچار اشتباه میکرد و اجازه هر گونه پیش بینی را نمیداد حالا هم با همان غیر قابل پیش بینی بودن باز هم دست به ابتکار زده است. البته کریمی در آخرین تمرین و مراسم بدرقه ملی پوشان نیز غیبت کرد. حضور 95 روزه او در تیم ملی بعنوان مربی تعداد روزهای جادوگر را حتی صدتایی هم نکرده است اما کریمی همیشه دلایلی برای تصمیماتش دارد که بعدها مشخص خواهد شد.
*باران پیشنهادوقتی کی روش در آستانه جام جهانی و با وجود حمایت همه جانبه مردم و برخی چهرههای سرشناس فوتبالی و غیر فوتبالی نام او را در لیست نفرات نهایی برزیل قرار نداد، کریمی تصمیم جدیدی برای آیندهاش گرفت و با وجود پیشنهادات داخلی و خارجی که داشت همچنان منتظر بازگشت به پرسپولیس شد اما در نهایت او با آویختن کفشهایش ترجیح داد در این شرایط از فوتبال جدا شود با این حال کنار گذاشتن دایی از پرسپولیس و آمدن درخشان هم باعث نشد، جادوگر پر سر و صدای فوتبال پیشنهاد دستیاری درخشان را بپذیرد. با این افکار به وجود آمده علی کریمی دستیار کی روش پرتغالی شد در حالیکه خیلی ها مربیگری در این زمان را برای او زود تصور کردند وخیلیها باآن موافق نبودند.
*روزه سکوتحمایت از محمد نوری کاپیتان پرسپولیس در اردوی تیم ملی، نبودن جا برای نشستن کریمی روز نیمکت تیم ملی و امضا نشدن قراردادش با فدراسیون از دلایل ناراحتی و قهر کریمی اعلام میشود. حالا این تصمیم کریمی سکوت منتقدانی که عنوان میکردند او بدون مدرک مربیگری به تیم ملی رسیده را به همراه داشته و البته از این موضوع هم نباید غافل شد که کنار نیامدن این بازیکن بزرگ با مربیان همیشه زبانزد خاص و عام است.
*کی روش یا کریمی؟با این حال نباید از موضوع مورد قبول واقع نشدن مربیان داخلی از سوی کی روش هم گذشت. کنار رفتن امید نمازی، مجید صالح و حالا علی کریمی که سومین دستیار کی روش محسوب میشد نشان از بی اقبالی مربیان ایرانی در کنار این مربی پرتغالی است و فوتبال ایران برای دومین بار بعد از جدایی ناگهانی صالح در آستانه جام جهانی حالا کریمی را هم از دست داده است، هر چند که کریمی به جز مربیگری کفه ترازوی انگیزه تیم را هم بالا برده بود و مرد پرتغالی هم به خوبی از این موضوع اطلاع داشت اما افسوس...
انتهای پیام/