تداوم جنگ در منظقه غرب آسیا نشان می دهد که شعارهای اوباما درباره پایان دادن به سیاست های جنگ افروزانه ایالات متحده پوچ و کذب بوده است .

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از آلبوکرک ژورنال ؛ این روزنامه در بازنشر مقاله " آسوشیتدپرس"  به قلم " رابرت برنز و دب ریچمن " نوشت : باور صحبت های اوباما مبنی بر عقب نشینی های ارتش آمریکا از عراق و افغانستان و پایان دادن به جنگ افروزی های دیرینه ایالات متحده در غرب آسیا دشوار است . 

نیروهای آمریکایی پس از عقب نشینی ابتدایی از خاک عراق ، مجددا به این کشور بازگشته اند و پایان جنگ در افغانستان نیز با تمدید حضور نظامیان آمریکایی و ناتو برای سال های آتی معنا گرفته است . (!) ناآرامی های سوریه نیز در سال 2014 بیش از سال های گذشته تشدید شده و نقش واشنگتن را در کشتار و خشونت علیه شهروندان سوری به اثبات رساند . 

در ادامه این مقاله آمده است : در بهار 2014  ، باراک اوباما در سخنرانی خود در " وست پوینت " به افسران نظامی آمریکا گفت که چگونه پس از یک دهه جنگ و ناآرامی سرزمین ها دچار تغییر خواهند شد و چگونه خشونت ها و کشتارها در عراق و افغانستان به پایان خواهند رسید . اوباما در این سخنرانی گفت " اسامه بن لادن " و گروه تروریستی وی که عامل حضور طولانی مدت آمریکا در افغانستان بوده اکنون دیگر وجود ندارد ، بنابراین دلیلی نیز برای تداوم اقدام نظامی ایالات متحده در کابل نخواهد بود . 

رییس جمهوری آمریکا در میان تشویق افسران نظامی این دانشکده اعلام کرد که " شما نخستین افسران آموزش دیده از 11 سپتامبر 2001 تاکنون هستید که برای جنگ به عراق یا افغانستان اعزام نخواهید شد " . درست است ، سرزمین ها در حال تغییر هستند اما نه آن گونه که اوباما مدعی آن بود !

آمریکا بار دیگر تجاوز خود به خاک عراق را تکرار کرد اما نه با اعزام سربازان و افسران نظامی خود به این کشور ، بلکه با بمباران های هوایی و استفاده از جنگنده ها . ازسوی دیگر پنتاگون نیز شعار پوچ " بدون چکمه ای نظامی بر روی زمین " اوباما را به راحتی نقض و دهها نظامی این کشور را به بهانه ارائه مشاوره به ارتش عراق عازم بغداد کرده است . 

نویسندگان در بخش دیگری ازاین مقاله خاطرنشان کردند : شبه نظامیان تکفیری _ بعثی در سال های 2003 تا 2011 که عراق به اشغال ارتش آمریکا درآمده بود تشکیل شده و قدرت گرفتند . بدتر از عراق و افغانستان ، اقدامی است که واشنگتن برای مداخله نظامی مستقیم  در خاک سوریه انجام داد . 

تنها چهار ماه پس از سخنرانی اوباما در آکادمی نظامی آمریکا ، وی جنگنده های ارتش را به کمک هم پیمانان خود در جهان عرب فرستاد تا مناطقی از خاک سوریه را بمباران کنند . بهانه این بمباران ، هدف قرار دادن تروریست های داعشی در سوریه بود اما چنین کاری نه تنها این تروریست ها را تضعیف نکرد بلکه با تقویت موضع گیری آنها ، موجب گسترش دامنه وحشی گری ها و جنایات آنها به خاک عراق گردید . 

آسوشیتدپرس ادامه داد : اوباما در قبال افغانستان نیز به وعده های خود عمل نکرد . همه اقدامات وی در راستای تشدید و تداوم جنگ و خشونت در این کشور بوده و هست . عنوان شده بود که نقش نظامی آمریکا در افغانستان در 31 دسامبر 2014 به اتمام می رسد اما کاخ سفید اعلام کرد که نیروهای نظامی طی حداقل دو سال آینده به منظور محافظت از جان افسران آمریکایی که وظیفه آموزش ارتش افغانستان را دارند ، در کابل باقی می مانند (!) 

در آخرین کنفرانس خبری اوباما در سال 2014 ، وی تنها یک جمله درباره افغانستان صحبت کرد : " پس از 13 سال جنگ ، در کمتر از دو هفته ، ماموریت نظامی ما در افغانستان به پایان خواهد رسید . " تا تاریخ 16 دسامبر سال جاری تعداد کشته شدگان ارتش آمریکا در افغانستان 2 هزار و 215 و زخمی شدگان 19 هزار و 945 تن بوده اند . در جنگ عراق نیز 4 هزار و 491 نظامی آمریکایی کشته و 32 هزار و 442 تن دیگر زخمی شدند . 

اندکی پیش از مداخله نظامی آمریکا به عراق در سال 2003 ، اوباما بعنوان یک سناتور این اقدام را " جنگی مبهم " خواند و درباره هزینه ها و تبعات غیرقابل پیش بینی این سیاست به ریاست جمهوری وقت ایالات متحده هشدار داد . همین لفاظی ها و قول ها برای پایان دادن به جنگ عراق کلید پیروزی وی در مبارزات انتخاباتی سال 2008 بود. اوباما وارد کاخ سفید شد اما نه افغانستان به پایان رسید و نه جنگ در عراق .



انتهای پیام /
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار