به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
؛مریم شیرمستی در خصوص اینکه آیا ژله و
پاستیل واقعا برای استخوانها مفید هستند، گفت: ماده اصلی تشکیل دهنده ژله و
پاستیل نوعی پروتئین حیوانی استو از همین رو میتواند برای استخوانها و
مفاصل مفید باشد.
وی با بیان اینکه مشابه این پروتئین
در آب مرغ وجود دارد، ادامه داد: به همین دلیل وقتی که آب مرغ را در یخچال نگهداری
میکنیم حالت ژلهای میگیرد.
"گلوکوز آمین" و "کندراتین سولفات" از مواد
موجود در ژله و پاستیل هستند که برای استخوان مفیدهستند.
این کارشناس
تغذیه با اشاره به قند و افزودنیهایی که به انواع ژله و پاستیل اضافه میشود،
ادامه داد: وجود این مواد میتواند اثر مفید ژله و پاستیل را خنثیو چاقی و
اضافه وزن ایجاد کند، بنابراین بهتر است مردم از ورقهای ژلاتینی فاقد قند و
افزودنی موجود در بازار استفاده کنند.
وی یادآوری کرد: میتوان ژلاتین را با
آبلیمو و عسل استفاده کرد و چون یک ترکیب پروتئینی است مصرف آن برای میان وعده
مفید است.
این کارشناس تغذیه اظهار کرد: مصرف
توصیه میشود.
شیرمستی ، مصرف ژله و پاستیل بدون
افزودنی برای ترمیم مفاصل، رفع التهاب استخوانها مفید خواندو توصیه کرد که اینگونه
ژلههایک بار در هفته مصرف شود.
انتهای پیام/ز