به گفته مقامهای پلیس در شهر کلکته، تعرض به دختر ژاپنی در محدوده زمانی فراتر از یک ماه و از روز ۲۳ نوامبر در دستکم دو مکان صورت گرفته است.
پلیس هند میگوید یک باند سازمانیافته تبهکاری مظنون است که زنان جهانگرد مجرد را در این کشور هدف قرار می دهد.
به نوشته سایت بی بی سی، در یک سال گذشته گزارشهای متعددی درباره تجاوز گروهی به زنان تنها در هند منتشر شده که با واکنش عمومی گسترده از جمله از سوی فعالان حقوق زنان مواجه بوده است.
رئیس پلیس کلکته به بخش هندی بیبیسی گفته است که دو تن از بازداشت شدگان برادرانی هستند که ابتدا خود را به عنوان راهنمای جهانگردی به دختر ۲۳ ساله ژاپنی معرفی کرده اند.
به گفته این مقام پلیس، "یکی از دو برادر هندی که به زبان ژاپنی مسلط است با نزدیک به شدن به دختر، به او پیشنهاد می کند که برای تماشای شهر همراه آنها برود. سپس دختر را در ۲۳ نوامبر به منطقه ای ساحلی می برند، در آنجا به او تجاوز می کنند و با استفاده از یک دستگاه خودپرداز پول، حدود دو هزار دلار از کارت اعتباری دختر می دزدند."
این دختر ژاپنی سپس به بوداگایا که مقدسترین مکان در آئین بودیسم و منطقه ای توریستی است برده می شود.
رئیس پلیس کلکته می گوید دختر ژاپنی سپس در این مکان به "دیگر اعضای باند تبهکاری تحویل داده می شود" و از آن روز به مدت چند هفته هدف تعرض آدمربایان قرار داشته است.
در اواخر ماه دسامبر، این دختر ژاپنی توانسته خود را به شهر واراناسی برساند و روز ۲۶ دسامبر با میانجیگری کنسولگری ژاپن، شکایتنامه خود را به پلیس هند تحویل می دهد.
به گفته رئیس پلیس کلکته، سه تن از مردان در نزدیکی بوداگایا و دو تن دیگر در کلکته بازداشت شدند. روزنامه هندوستان تایمز گزارش داده که پلیس برخی از این افراد را پس از شنود تلفنهای موبایل آنها دستگیر کرد.
خشونت جنسی علیه زنان در هند از دو سال قبل که یک دختر دانشجوی این کشور به شکل مرگباری هدف تعرض دستهجمعی قرار گرفت در رسانه ها مطرح شد.
از آن زمان تاکنون اخبار مربوط به تعرض جنسی در هند با واکنش گسترده داخلی و بین المللی مواجه می شود.
از جمله زنان خارجی که در هند هدف تعرض باندهای تبهکاری قرار گرفته اند یک دوچرخه سوار سوییسی در سال ۲۰۱۳ و یک توریست دانمارکی در سال گذشته بوده اند.
در واکنش به جرایمی که اخیرا در هند روی داده، قوانین مربوط به تجاوز جنسی تغییر یافته و مجازات سنگینی برای آن صادر می شود. اما ناظران می گویند که این موضوع نتوانسته به عنوان عاملی بازدارنده در سطح جامعه تبدیل شود.