به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شرکت ملی فولاد، علی اصغرزاده که درباره عملکرد این بخش و نیاز به مواد معدنی جدید برای تغذیه صنایع کشور سخن میگفت تصریح کرد: ۴ برابر شدن بودجه اکتشاف، چنین رشدی را در پی داشته به طوری که برای سال جاری ۱۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای انجام عملیات اکتشاف پیش بینی شده است.
مدیر اكتشاف سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران افزود: برنامه اکتشافی سه جانبه ایمیدرو، معاونت معدنی وزارت صنعت معدن وتجارت و سازمان زمینشناسی و تعامل سازنده با بخش خصوصی، از زمستان سال قبل با هدف کشف منابع جدید برای توسعه بخش معدن، فراهم ساختن بستر مناسب برای جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی با تهیه مستندات اکتشافی مطابق با استانداردهای جهانی، سرمایه گذاری اکتشافی در مناطق محروم و دارای پتانسیل معدنی برای هدایت منابع، ایجاد توسعه، اشتغال زایی و تامین امنیت به اجرا در آمده است.
وی با اشاره به نیاز صنایع به کشف ذخایر جدید گفت: در ۲۰ سال اخیر در دنیا هیچ معدنی در مقیاس جهانی کشف نشده و تمامی معادن بزرگ فعلی که در حال فعالیت هستند مربوط به اکتشافات دهههای گذشته هستند این در شرایطی است که هزینههای اکتشافی نیز رشد قابل توجهی در دنیا داشته و در آینده به سبب کاهش ذخایر فعلی، با رشد قیمت مواد معدنی در جهان مواجه خواهیم شد.
اصغرزاده در مورد فعالیتهای اکتشافی در ایران گفت: ذخایر فعلی سنگ آهن، مس، زغالسنگ در کمتر از دو دهه آتی به اتمام میرسد بنابراین باید معادن جدیدی کشف و آماده بهره برداری شوند. وی ادامه داد: برنامه اکتشافی که از زمان استقرار دولت یازدهم به اجرا در آمده مطابق با استانداردهای جهانی و دانش پیشرفته است که به جمع آوری اطلاعات و اعتبارسنجی آنها نیز میپردازد.
به گفته مدیر اکتشاف سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، در این برنامه در پهنه سنگان ۱۵ آنومالی بزرگ یافت شده و در نوار مرزی سیستان و بلوچستان نیز ۱۴۳ اندیس (نشانه) معدنی کشف شده است./
انتهای پیام/