سال ۲۰۱۴ میلادی در حالی به پایان رسید که گروه های تروریستی و در راس آنها داعش متحمل شکست های سنگین در سوریه و عراق شدند و نشانه هایی مبنی بر فروپاشی قریب الوقوع و نابودی نهایی جبهه تروریستی تکفیری صهیونیستی آشکار شد.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، جبهه تروریسم و حامیانش به ویژه غربی ها که درصدد اجرای سناریوی تقسیم و تجزیه کشورهای منطقه بودند، روزهای سختی را در ماه های پایانی سال گذشته میلادی تجربه کردند و البته با شکست ها و ناکامی های بزرگی هم در جنگ با ارتش های عراق و سوریه و نیروهای مردمی روبرو شدند.
 
در عراق به لطف وجود مرجعیت عالی دینی هوشیار و بصیر و حلقه زدن مردم بر گرد آن، نیروهای ارتش عراق با تکیه بر فتوای جهاد با تروریست ها و سرازیر شدن هزاران داوطلب مردمی به جبهه های نبرد با تکفیری ها، ماه های پایانی سال گذشته میلادی شاهد شکست های سنگین تروریست های داعش حتی با وجود حمایت ائتلاف ادعایی آمریکایی عربی ضد داعش بود.
 
در سوریه هم همانطور که یک رسانه لبنانی گزارش داده بود تروریست های مستقر در منطقه قلمون سوریه، متحمل شکست های سنگینی شده اند که فراتر از سطح تصورات آنها بوده است و هر روز حلقه محاصره آنها از سوی ارتش سوریه و نیز در آن سوری مرزها از سوی ارتش و حزب الله لبنان تنگ تر و تنگ تر می شود.
 
جنایات هولناکی که تروریست های تکفیری به نام دین اسلام مرتکب می شوند و اکثر قربانیان آنها را هم مسلمانان تشکیل می دهد، جای هیچ شکی را بر هیچ کس باقی نمی گذارند که غربی ها و متحدان منطقه ای آنها، تروریست های مزدور را از کشورهای مختلف با هدف به زانو درآوردن سوریه مقاوم و تجزیه عراق جذب کرده بودند، اما با وجود حمایت های همه جانبه نظامی و اقتصادی از مزدورانشان، آنها را در باتلاقی رها کردند که نجات و رهایی از آن بسیار دشوار است.
 
اوسکار کریچی از استادان علوم سیاسی جمهوری چک گفته است حوادثی که منطقه خاورمیانه و همچنین اوکراین شاهد آن است، ناشی از طرح های تجزیه است که غربی ها درصدد اجرای آن هستند.
 
به گفته وی، نقشه های جدیدی برای مرزهای منطقه خاورمیانه بلافاصله پس از جنگ آمریکا علیه افغانستان در سال 2001 میلادی آشکار شد.
 
این استاد اروپایی تصریح کرده است حوادثی که منطقه خاورمیانه و همچنین اوکراین شاهد آن است، با تلاش های غربی ها برای ایجاد هرج و مرج مرتبط است.


پیام حضور بشار اسد در محله جوبر
 
حضور بشار  اسد در جمع سربازان ارتش سوریه که در حال انجام ماموریت دفاع از کشور در برابر تروریست های مزدور هستند، پیام های مختلفی به همراه دارد.
 
یکی از مهمترین پیام های این حضور این است که ارتش، ملت و حاکمیتی که رویکرد مقاومت در پیش گرفته است، ضامن حفظ و نجات سوریه است.
 
به اعتقاد تحلیلگران عرب، اینکه بشار اسد رئیس جمهور سوریه خطر نبردها در محله جوبر را انتخاب کرده و اینگونه صفحه سال 2014 میلادی با حضور در جمع نیروهای ارتش سوریه پیچانده می شود، نشان می دهد که میدان نظامی تنها چیزی است که می تواند ژنو یک و ژنو دو را تفسیر کند و عامل تعیین کننده و سرنوشت ساز در گفت و گوهای مسکو میان دولت سوریه و گروه های مخالف است.
 
روزنامه الشروق تونس نوشته است برگ های برنده گفت و گو از زمین و نه از فضای رسانه ای و نه از هتل های آنکارا، دوحه، پاریس و لندن، آغاز می شود.
 
به نوشته این روزنامه، آخرین پیام شام(حضور اسد در جوبر) در سال 2014 و  اولین پیام در سال 2015 میلادی این است که سوریه که در جنگ کثیفی که علیه این کشور به راه افتاده است، ایستادگی و مقاومت کرده است و هرگز با هیچ مذاکرات یا گفت‌وگوهایی که دربرگیرنده سه شرط اساسی نباشد، موافقت نخواهد کرد که این شرط به شرح زیر است:
-اینکه گفت و گو سوری سوری باشد.
 
-هر گفت‌وگویی از مساله مبارزه با تروریسم آغاز شود.
 
-هر گفت‌وگویی به اراده ملت سوریه در انتخابات ریاست جمهوری اخیر احترام بگذارد، انتخاباتی که با رای قاطع و اعتماد مجدد ملت سوریه به بشار اسد همراه شد.
 
این روزنامه، حضور بشار اسد رئیس جمهوری سوریه در جوبر و در جمع سربازان ارتش سوریه در خط مقدم نبرد با گروه های تروریستی را حاوی این پیام دانسته است که "سوریه هرگز سقوط نخواهد کرد و تسلیم نخواهد شد و اینکه سوریه با تروریسم و کشورهایی روبرو است که از آن حمایت می کنند و منتظر سال ها نمی ماند تا سرنوشت خود را تعیین کند."
 
پایان قریب الوقوع افسانه داعش
 
در نیمه دوم دهه هشتاد قرن گذشته، نشانه های اولیه فروپاشی ارتش بعثی صدام که وارد جنگ ظالمانه ضد ایران شد، شروع به آشکار شدن کرد، در آن زمان آهنگ فرار از ارتش بعثی و تخلف از انجام خدمت الزامی(سربازی) و ذخیره افزایش یافت و بسیاری از عراقی ها به جنوب و برخی به منطقه کردستان عراق برای مخفی شدن و فرار از آن جنگ تحمیلی علیه ایران، پناه بردند چرا که این جنگ را جنایتی علیه کشور و ملت همسایه می دانستند.
 
فروپاشی فراگیر و گسترده ارتش بعثی صدام هنگام اشغال کویت و شکست رژیم به دست مهمترین حامی اش یعنی آمریکا صورت گرفت و امروز همان سناریوی در حال تکرار درباره گروه تروریستی داعش است، زیرا آهنگ فرار از این گروه هر روز تشدید می شود و بسیاری از کسانی که از اروپا و کشورهای عربی به این گروه تروریستی تکفیری پیوسته بودند، اکنون به دنبال راه های نجات و خلاصی از گرداب وحشتناکی هستند که در آن گرفتار شده اند، وضع گروهک داعش به حدی وخیم شده است که سران آن، جوانان را در موصل مجبور به پیوستن به این گروه تکفیری می کنند.
 
فرار سرکردگان داعش از میدان نبرد از ترس قتل با وجودی که آنها به زعم خود می خواستند در راه خدا به شهادت برسند، یکی دیگر از نشانه های فروپاشی و نابودی قریب الوقوع داعش تکفیری است.
 
گسترش موج فرار در میان تروریست های داعش، سرکردگان این فرقه وهابی صهیونیستی را بر آن  داشت تا جوخه های مرگ را در پشت جبهه ها تشکیل داده و ده ها نفر از فرماندهان خود را به سبب سرپیچی از فرامین خود اعدام کنند.
 
داعش یک گروه متجاوز و کاملا بیگانه در عراق و سوریه است و قطعا پایان این گروهک تکفیری به دست مردم این دو کشور رقم خواهد خورد.
 
مشکل داعش این است که سرکردگان آن نمی توانند به راهبردهای جنگی بیندیشند، آنها تجربه کافی برای اداره نبردها را ندارند، هر سرکرده نظامی در رده های پایین می داند که جنگ جبهه ها بی نهایت هزینه دارد و مستلزم امکانات بسیار بالا است، صدام دیکتاتور معدوم عراق با تمام  امکانات خود اعم از تکنولوژی نظامی و سلاح های کشتار جمعی و ارتش وی که بیش از دو میلیون نفر بود، نتواست حتی با وجود حمایت گسترده غربی ها و رژیم های مرتجع عرب در جنگ تحمیلی هشت ساله علیه ایران و حتی اشغال کشور کوچک کویت به موفقیتی دست یابد، بنابراین داعش که یک گروه چند ملیتی با اهداف ترسیم شده از سوی اربابان آمریکایی صهیونیستی و برخوردار از دلارهای اهدایی و بی حساب و کتاب سران مرتجع عرب و حمایت های آنهاست، چگونه می تواند در جبهه های متعدد که از حلب و رقه در سوریه تا جلولاء و سعدیه در امتداد مرزهای دو کشور قرار دارد، به پیروزی برسد؟
 
جنگی که تروریست های داعش در سوریه و عراق و مناطق دیگر به راه انداخته اند، یک جنگ کاملا انتحاری است که ابزار عملیات جنایتکارانه اش، انفجار خودروها و کمربندهای انفجاری است و داعش از چنین عملیاتی هرگز سودی نخواهد برد و تنها نتیجه آن کشتار انسان های بیگناه و متضرر شدن تاسیسات زیربنایی و منازل و دارایی های مردم و همچنین کشته شدن اعضای آن در راه هدفی است که هیچ موجودیتی ندارد، در راه تشکیل امپراطوری ادعایی اسلامی که این رویایی است که هیچ انسان عاقلی در طول چهارده قرن هرگز در مخیله اش نمی گنجید.
 
بنابراین جنگ علیه داعش به پایان راهش نزدیک می شود، زیرا هیچ مساله ای که داعش به خاطرش بجنگد، وجود ندارد و نه سلاحی که بتواند در مقابل اراده ملت های عراق و سوریه مقاومت کند، جوانانی که پس از بر ملا شدن حقیقت و ماهیت این گروه تروریستی و اثبات دروغ بودن ادعاهایش به جبهه های نبرد با این گروه تکفیری می شتابند و در این بین فتوای مرجعیت آگاه و بیدار در عراق و تشکیل نیروهای داوطلب مردمی انگیزه و نیرو محرکه قوی به نیروهای ارتش و پلیس عراق بخشیده تا امیدها برای نابودی این گروه تکفیری در آینده نزدیک افزایش یابد.
 
یک تحلیلگر عراقی گفته است تاریخ به زودی ثبت خواهد کرد که باند تروریستی داعش، شکست بزرگ خود را در سال 2014 میلادی در عراق متحمل شد، این گروهک تکفیری که در ماه ژوئن سال گذشته بنا به عوامل و دلایل متعدد تحت شعار فریبنده " ما داریم می آییم ای بغداد" حملات وحشیانه خود را به  عراق آغاز کرد، هر چند توانست شهر قدیمی و باستانی موصل و مناطق دیگر را اشغال کند، اما نتوانست طرح نهایی خود یعنی اشغال بغداد را اجرا کند، چرا که با سد مستحکمی به نام مرجعیت عالی دینی و فتوای تاثیرگذارش برای جهاد و مبارزه با این گروهک تکفیری روبرو و متحمل شکست های سنگین شد و نتیجه آن آزادسازی شهرها و روستاهای متعددی از لوث این گروهک صهیونیستی وهابی بود که همچنان این روند موفقیت آمیز در عراق از سوی ارتش و نیروهای داوطلب مردمی ادامه دارد.
 
توطئه طراحی شده در سال گذشته این بود که داعش پس از اشغال موصل، بغداد را هم فتح کند و بر تمام عراق مسلط شود، اما بنا به عوامل گفته شده، تکفیری ها نه تنها نتوانستند به هدف نهایی خود دست یابند، بلکه مناطقی را که اشغال کردند،‌یکی پس از دیگری با تحمل تلفات و خسارت های سنگین از دست داده اند و روند ناکامی هایشان در ماه های پایانی سال گذشته میلادی به اوج خود رسید تا نشانه های آغاز فروپاشی این گروهک متجاوز در مناطق مختلف آشکار شود.
 
داعش امروز پس از آنکه چند ماهی سیر صعودی را طی می کرد، در سراشیبی سقوط قرار گرفته است و همانطور که حیدر العبادی نخست وزیر عراق وعده داده است، سال جدید میلادی سال شکست کامل داعش و پیروزی کامل ملت و دولت عراق خواهد بود.
 
العبادی تاکید کرده بود عزم و اراده ما بر این قرار گرفته است که سال جدید میلادی، سال پاکسازی کامل عراق از لوث تروریست های داعش و بازگشت آوارگان به شهرها و روستاهایشان و آغاز عملیات بازسازی شهرهای آزاد شده باشد.
 
بشار اسد رئیس جمهوری سوریه هم هنگام بازدید از سربازان ارتش سوریه در خط مقدم نبرد با تروریست ها در منطقه جوبر بر عزم دولت، ارتش و ملت سوریه برای در هم پیچاندن طومار تروریسم تاکید کرده بود.
 
ارتش سوریه هم موفقیت های چشمگیری در نبرد با تروریست هایی که به گفته مقامات این کشور از هشتاد و سه کشور جهان برای اجرای توطئه شوم غربی صهیونیستی و اعراب مرتجع به سوریه سرازیر شده اند، به دست آورده است.
 
درخواست وزیر اوقاف مصر برای تشکیل جبهه یکپارچه عربی برای مقابله با تروریسم هم یکی دیگر از نشانه های نزدیک بودن زمان فروپاشی نهایی داعش و همقطارانش قلمداد می شود.
بنابراین با نگاهی به تحولات پرشتاب در کشورهای عراق و سوریه که گرفتار آفت خانمان سوزی به نام داعش علاوه بر گروه های تروریستی دیگر شده اند، باید گفت موفقیت های تحسین برانگیز ارتش های عراق و همچنین سوریه در نبرد با تروریست های مورد حمایت غربی‌ها، رژیم صهیونیستی و رژیم های مرتجع عرب، حاوی این پیام است که طرح داعشی آمریکا و اسرائیل و مزدوران منطقه ای آنها کاملا شکست خورده است و اگر روند موفقیت‌ها و پیروزی های دولت های سوریه و عراق همینگونه ادامه یابد، زمان چندانی به کوبیده شدن آخرین میخ بر تابوت داعش و طرح خطرناک اربابان آمریکایی صهیونیستی نخواهد ماند.
انتهای پیام/ض
منبع: تسنیم
برچسب ها: وبگردی ، خبرنگاران ، داعش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.