به
گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، تهر منطقهای منحصر به فرد در پاکستان است که به سبب زندگی سنتی مردم دارای طبیعتی زیبا و دست نخورده میباشد.
نبود خیابانهای آسفالت و مسیرهای ارتباطی مناسب باعث شده مردم تهر نتوانند از نظر مالی چندان پیشرفتی داشته باشند اما ارتباط نداشتن مردم این منطقه با تمدن جدید امروزی باعث شده سنتهای خود را حفظ کنند.
تهر به سرزمین طاووسها شهرت دارد و این پرندگان آزادانه در این منطقه زندگی میکنند.
منطقه تهر نزدیک مرز هند واقع شده و دورافتادهترین نقطه پاکستان است با این وجود زمانی که وارد تهر شوید خستگی سفر و ساعتها رانندگی را فراموش کرده محو تماشای جنگلها و صحرای جالب توجه آن میشوید.
روستای قصبو یکی از روستاهای منطقه تهر است که بیشتر مردم آن در خانههای گلی که به سبک خودشان ساختهاند زندکی میکنند.
اطراف روستای قصبو تعداد زیادی طاووس زندگی میکنند که مردم با آنها کاری ندارند.
زمانی که طاووسها برای نوشیدن آب به برکهها و گودالهای آب روستای قصبو نزدیک میشوند مردم با انواع خوراکی از آنها پذیرایی میکنند.
یکی از اهالی روستای تهر عنوان میکند صدها سال است که زندگی مردم وابسته به گودالهای عمیق اطراف روستا میباشد زیرا در فصل بارندگی این گودالها پر شده و آب آشامیدنی مردم و طاووسها را تأمین میکند.
محمد یوسف فردی نابینا از اهالی روستای قصبو است که با نواختن آهنگهای سنتی نظر همه را به خود جلب میکند،وی میگوید با اینکه نابینا است اما به خوبی طاووسها را اطراف خود احساس میکند و با الهام گرفتن از صدای آنها آهنگ مینوازد.
در روستاهای این منطقه نمیتوان با خودرو حرکت کرد و شما مجبور هستید پیاده همه مسیرها را طی کنید.
رنگ کردن شاخ گاوها و پذیرایی از طاووسها سنت دیرینه مردم تهر است و آنها معتقدند رزق و روزی این منطقه وابسته به رسیدگی به این حیوانات میباشد.
بناهای تاریخی زیادی در تهر وجود دارد که قدمت آن به سال 1985 میلادی بر میگردد.
سرانجام بعد از راهپیمایی طولانی در منطقه تهر و گذشتن از روستای قصبو به آخرین نقطه مرز پاکستان میرسیم که یک معبد قدیمی آن را به هند وصل می کند.
از طریق پلههایی که روی تپه تعبیه شده میتوان به معبد قدیمی که در مرز مشترک با هند قرار دارد راه پیدا کرد.
منبع:فارس