سرپرست دفتر تجاریسازی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران:
سرپرست دفتر تجاریسازی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران:
مظفری سرپرست دفتر تجاریسازی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران گفت: در راستای توسعه مبتنی بر اقتصاد دانشبنیان و در جهت ایفای نقش شایسته در فراهمکردن زیرساختهای لازم تجاریسازی فناوری و اجراییکردن فرایند تبدیل ایده به ثروت، این دفتر فراخوان جذب سرمایهگذاران و فعالان تجاریسازی فناوری در خصوص طرحهای مختلف در حوزه صنایع غذایی را صادر کرده است.
وی افزود: فعالان حوزه صنایع غذایی میتوانند در زمینه طرحهای صنایع غذایی، بستهبندی فعال برای توتفرنگی، پلاستیک جاذب اتیلن برای بستهبندی کیوی، بستهبندی فعال برای افزایش ماندگاری قارچ دکمه، تدوین دانش فنی بازیابی توکوفرولها از ضایعات کارخانجات روغننباتی در مقیاس پایلوت، استخراج و استانداردسازی عصاره گیاه اکلیل کوهی (رزماری) غنی از آنتی اکسیدان برای افزودنی موادغذایی، استخراج عصاره میوه خرمای غنیشده از آنتیاکسیدان، تهیه مکمل غذایی با استفاده ار عصاره خرما و پروتئینهای سویا، تولید الاجیک اسید از پوست انار، استخراج عصاره غنیشده از آنتیاکسیدان از تفاله انگور، دستگاه هستهگیر و خمیرساز خرما، خط فرآوری روغن زیتون (۳۰۰ کیلو در ساعت)، خط فرآوری دانههای روغنی (۱۰۰ کیلوگرم در ساعت)، دستگاه خشککن محصولات کشاورزی، تولید اسید آمینه لیزین، تولید آنزیم مایه پنیر میکروبی، طراحی و ساخت فرمانتور ایرلیفت، تولید غذای تخمیری آبزیان، تولید قارچهای صدفی خوراکی – دارویی، تولید اسید لاکتیک، تولید استارتر کالچر و تولید پروبیوتیکها برای سرمایهگذاری آمادگی خود را به این دفتر اعلام کنند.
مظفری تصریح کرد: دفتر تجاریسازی فناوری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران با شماره تلفن ۵۶۲۷۶۶۰۸-۰۲۱ از علاقمندان به سرمایه گذاری و فعالان و تسهیل گران حوزه تجاریسازی فناوری برای مشارکت در این امر ملّی و خلق فرصتهای کارآفرینی و همکاری در فرایند تجاریسازی دعوت به همکاری میکند.
انتهای پیام/