به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،، مهدی مختارینسب صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بعد از استقبال از شبکه اجتماعی فیسبوک و پیشرفتها و کاراییهای وسیعی که در تلفن همراه به وجود آمد، شبکههای اجتماعی بر روی گوشیهای تلفن همراه راهاندازی شد.
وی با بیان اینکه کلاهبرداران اینترنتی در قالب پیامک به افراد و تماس با آنها اطلاعات کارتهای هوشمند مردم را به دست آورده و از آنها سوء استفاده می کنند، افزود: 50 درصد از جرایم اینترنتی که در استان قزوین اتفاق افتاده، در این بخش بوده است.
رئیس پلیس فتا استان قزوین عنوان کرد: کلاهبرداران در این حرکت خود پس از گرفتن اطلاعات فرد، از حساب او پول برداشت می کنند و بیشتر پیامکهایی که برای اشخاص ارسال میشد مضمون برنده شدن در یک قرعه کشی و جایزه را داشت.
مختارینسب اعلام کرد: 18 نفر کلاهبردار اینترنتی که در خارج از استان قزوین قرار داشتند که 50 درصد جرایم اینترنتی نیز مربوط به آن 18 کلاهبردار بوده که همه آنها دستگیر شدند.
رئیس پلیس فتا استان قزوین با اشاره به خطرات و مضراتی که شبکههای اجتماعی برای بنیان خانواده دارند، عنوان کرد: در شبکههای اجتماعی مسائل غیراخلاقی در قالب عکس و فیلم به اشتراک گذاشته میشوند که با ارزشها و باورهای انقلاب اسلامی در تعارض بوده و این امر موجب دوگانگی فرهنگی میشود که به طور جد به ضرر جامعه ما است.
مختارینسب بیان کرد: باید عوارض مخرب شبکههای اجتماعی را برای نوجوانان و جوانان تبیین کرده و آنها را برای استفاده درست از فضای مجازی و شبکههای اجتماعی ترغیب کنیم و توصیه ما به خانوادهها این است که فرزندان خود را از استفاده شبکههای اجتماعی دور نگه دارند.
رئیس پلیس فتا استان قزوین با اشاره به اقدامات انجام شده در پلیس فتا استان قزوین اظهار کرد: بیشتر شبکههای اجتماعی را دشمنان در جامعه ما ترویج می دهند و به دلیل نبود سرورهای شبکههای اجتماعی در ایران نمیتوانیم مدیریت مستقیمی بر این شبکههای اجتماعی داشته باشیم.
وی با ابراز تأسف در مورد مراجعی که عکسها و فیلمهای غیراخلاقی را در شبکههای اجتماعی قرار میدهند، تصریح کرد: به دلیل نبود سرورهای این شبکهها نمیتوانیم بخش مدیریتی آن را به دست بگیریم و باید مردم جلوی این حرکت های غیراخلاقی را بگیرند.
انتهای پیام/م