محمدکاظم شفیعی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود : گسترش بیماریها و آسیبهای مغزی و عصبی، علاوه بر هزینههای جانی، خسارتهای زیادی را نیز برجای گذاشته است.
وی با اشاره به اینکه میتوان با مصرف برخی از مواد غذایی از بروز مشکلات مغزی و عصبی پیشگیری کرد،تأکید کرد: مصرف روزانه و متعادل بادام و گردو با کاهش سطح کلسترول و فشار خون، از بیماریها و آسیبهای مغزی و عصبی تا حد قابل ملاحظهای پیشگیری میکند.
شفیعی تصریح کرد :بادام و گردو حاوی مقادیر بالایی از آنتی آکسیدان هستند که علاوه بر کاهش خطر بیماریها و آسیبهای مغزی و عصبی،میتواند خطر مشکلات قلبی را نیز تا حدودی کاهش دهد.
وی یادآور شد:اسفناج،کلم،کاهو،حبوبات و انواع ماهی نیز تاثیرات بسیار خوبی در پیشگیری از اختلالات مغزی و عصبی دارند.
شفیعی خاطرنشان کرد:علاوه بر رعایت الگوهای غذایی، پرهیز از استعمال دخانیات و مواد مخدر،ورزش کردن و جلوگیری از چاقی و اضافه وزن نیز میتواند خطر مشکلات عصبی و مغزی را کاهش دهد.
انتهای پیام