به گزارش خبرنگار
حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، حجتالاسلام والمسلمین«مصطفی پورمحمدی» در مورد فیلتر برخی شبکههای اجتماعی اظهارداشت: در خصوص برخی شبکههای اجتماعی از جمله «لاین»، «وایبر» و «واتس آپ» شکایتهای زیادی به قوه قضاییه رسیده است.
وی افزود: برخی از این شبکهها سلامت اخلاقی خانوادهها را به مخاطره انداخته و به نوعی دردسرساز شدهاند.
حجتالاسلام پورمحمدی افزود: وظیفه قوه قضاییه این است که به طور جدی با هرآنچه سلامت اخلاقی و روانی اعضای خانواده را تحت شعاع قرار میدهد مقابله و برخورد کند.
وی ادامه داد: دولت در تلاش است تا آنجایی که میتواند با کنترل فنی و فیلترینگهای هوشمند از ادامه فعالیت این شبکهها ممانعت نکند اما این اقدام تا زمانی صورت میگیرد که این شبکههای اجتماعی از لحاظ اخلاقی به تهدید تبدیل نشوند.
حجتالاسلام والمسلمین پورمحمدی تصریح کرد: اگر نتوانیم به طور هوشمند از گسترش بخشهای ناسالم این شبکهها جلوگیری کنیم طبعاً در نهایت ناچار میشویم که اصل شبکهها را با محدودیت مواجه کنیم.
وزیردادگستری در پایان گفت: این موضوع در حال بررسی بین قوه قضاییه و مجریه است و نتیجه نهایی آن اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/
تازه اگر اینترنت نداشته باشید مهمون هم ندارید
اکثر ما ایرانیها یا تند میریم یا کند حد وسط نداره. تو مترو تو خیابون تو خونه تو مراسمها چه سوگواری چه شادی یه موبایل گرفتیم دستمون هی داریم اس ام اس و پیامهای وایبرو واتساپ و.... چک میکنیم تا هرچه سریعتر تو گروه دیگه سند کنیم . درصد اعتیاد به این وسیله های نو ظهور
اجتماعی بسیار بالاست و در صد رهایی از اون بسیار کم.
با فیلترینگ هم مشکل حل نمیشه. چون با 5000 تومان یه فیلتر شکن یا اوپن وب یا وی پی ان میشه خرید و فیلترینگ رو دور زد. فرهنگ سازی هم جواب نمیده فقط خود فرد میتونه به خودش کمک کنه و باید به اون درجه از شعور آگاهی برسه که بدونه چطور از این نرم افزارها استفاده درست بکنه.
پس بررسی اینا فقط وقت هدر دادنه..
چون فقط آدمای بیکار وقتو زندگیشونو میذارن واسه این برنامه های چرت و پرتو به قول معروف زندگیشون از هم میپاشه... اونایی که وقت و زندگیشون براشون ارزش داره ازین کارا نمیکنن.
دوباره یک نرم افزار دیگه به جاش میاد
برای مثال وی چت فیلتر شد چند تا نرم افزار جاش اومد
باید فرهنگ سازی بشه وبس
فرهنگ سازی تاکید میکنم