حاجی میرزاده خاطرنشان کرد: طبق توصیه های استاندارد بهتر است که میزان سدیم دریافتی در روز بیشتر از 2300 میلی گرم یا کمتر از 5 گرم (یک قاشق مربا خوری )نمک نباشد که متاسفانه اغلب افراد بیشتر از این مقدار در روز سدیم دریافت می کنند.
وی توصیه کرد: بیماران قلبی، افرادی که فشار خون بالا دارند و همچنین افراد بالای 50 سال روزانه کمتر از 1500 میلی گرم سدیم که معادل 3 گرم نمک است، مصرف کنند.
این کارشناس تغذیه عنوان کرد: کل نمک مصرفی در تهیه غذا و نمکی که از نان، پنیر، رب گوجه فرنگی و سایر غذاهای کنسروی و آماده و فست فود ها مصرف می شود باید کمتر از 5 گرم در روز باشد.
انتهای پیام/ش