کلم بروکلی یک گیاه بسیار پر خاصیت است که با نوع خاصی از پخت می توان اثر درمانی آن را صدها برابر کرد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛‌ کارشناسان به تازگی با مطالعه بر روی سبزی کلم بروکلی دریافته اند بهترین شیوه طبخ این سبزی مفید برای بالا بردن ارزش تغذیه ای و جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان ها با کمک بخار پز کردن آن است.

بررسی ها نشان می دهند، در عین حال بهترین شیوه برای طبخ این سبزی معجزه آسا جوشاندن آن در آب و یا سرخ کردن آن است.

کارشناسان حتی در تحقیقی تازه دریافته اند برای بالاتر بردن اثر تهاجمی آن در مقابل تومورهای سرطانی بهتر است کلم بروکلی با غذاهای دارای ادویه‌جات تند مصرف شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار