به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان به تازگی با مطالعه بر روی سبزی کلم بروکلی دریافته اند بهترین شیوه طبخ این سبزی مفید برای بالا بردن ارزش تغذیه ای و جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان ها با کمک بخار پز کردن آن است.
بررسی ها نشان می دهند، در عین حال بهترین شیوه برای طبخ این سبزی معجزه آسا جوشاندن آن در آب و یا سرخ کردن آن است.
کارشناسان حتی در تحقیقی تازه دریافته اند برای بالاتر بردن اثر تهاجمی آن در مقابل تومورهای سرطانی بهتر است کلم بروکلی با غذاهای دارای ادویهجات تند مصرف شود.
انتهای پیام/