به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ،یک
متخصص طب سنتی توصیههای لازم برای زنان باردار را اعلام کرد و گفت: مصرف
برخی خوراکیها مانند نخود، لوبیا، کنجد و کرفس و مواد تند و نفاخ مانند
باقلا، زیتون خام و فلفل باید در این دوران محدود شود.
علی حسینی گفت:
در طب سنتی توصیه شده در دوران بارداری باید از حمام کردن زیاد، انجام
حرکات و ورزشهای سنگین پرهیز شود. وی ادامه داد: در این دوران باید از
مصرف غذاهای بسیار سرد و بسیار گرم پرهیز کرد و از غذاهای متعادل استفاده
کرد.همچنین مصرف غذاهای زود هضم بسیار توصیه می شود.
حسینی گفت:
مصرف برخی خوراکیها مانند نخود، لوبیا، کنجد و کرفس بهتر است محدود شود.
بنابراین در دوران بارداری از پرخوری و کم خوری باید پرهیز کرد. وی گفت:
مصرف مواد تند و نفاخ مانند باقلا، زیتون خام ،نخود و لوبیا و فلفل باید در
این دوران محدود شود. این متخصص طب سنتی ادامه داد: زنان باردار بهتر است
از غم و اندوه، خوشحالی شدید، صدا و بوهای شدید، مالیدن روغن به سر و فریاد
زدن خودداری کنند.
وی تصریح کرد: مصرف میوه هایی مانند به، سیب، گلابی و انار برای زنان باردار مفید است.
حسینی
گفت: مادران باردار باید از فعالیت های سنگین بدنی و حالت جهش و پرش
بپرهیزند. البته میزان فعالیت زن باردار به وضعیت جسمی وی قبل از بارداری
بستگی دارد.
این متخصص طب سنتی گفت: برای جلوگیری از حالت تهوع می
توان از نان برشته، بوئیدن لیمو استفاده کرد یا میوه به را در فویل پیچیده و
در فر پخت و بعد از غذا مصرف کرد.
وی افزود: در ماههای پایانی بارداری
نیز مصرف روغن بادام شیرین مناسب است و خوردن غذای چرب و روغن بادام توصیه
میشود البته تمام این نکات گفته شده در هر فردی متفاوت است و بهتر است با
مشورت پزشک معالج باشد.
/ انتهای پیام